Trail Of Tank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Takım arkadaşlarınız için ortalığı yıkıp geçiyorsunuz.

Trail Of Tank, minimalist görselleriyle kendisine çeken ücretsiz tank oyunu. Strateji odaklı ilerlemek yerine arkadaşlarınızı kurtarmak için ortalığı birbirine kattığınız bu tank oyununda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Grafikler ve sesler mükemmel, kontrol sistemi olabildiğince basit ve 100MB altı boyutuna rağmen süper eğlenceli bir tank oyunu karşımızda. Android telefon/tablette oynanabilen çok sayıda tank oyunu arasından basit grafikleri, strateji gerektirmeyen kolay oynanışı ile ayrılan Trail Of Tank’da arkadaşlarını düşmanın elinden kurtarmak için canını ortaya koyan bir rütbeli askerin yerine geçiyorsunuz. Düşman tarafından çevrelenen takımınızı kurtarmak için şehrin altını üstüne getiriyorsunuz.

Erkan Calp

Trail Of Tank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Takım arkadaşlarınızı düşmanın elinden kurtarın.

Trail Of Tank, takım arkadaşlarını düşmanın elinden kurtarmak için mücadele eden bir rütbeli askerin yerine geçtiğiniz tank oyunu. Düşman tarafından çevrelenen arkadaşlarınıza bir an önce ulaşmalısınız. Ortalığı yıkıp dökmek, şehri birbirine katmak, her şey serbest. Tankınızın silahlarını dilediğinizce kullanabilirsiniz.

Harika minimalist görseller sunan 100MB altı ücretsiz tank oyunu Trail Of Tank’da arkadaşlarını düşman elinden kurtarmak için canını ortaya koyan Teğmen Ricky’nin yerine geçiyorsunuz. Planlarınızı sezip tankınızın mürettebatı hariç tüm birimleri ortadan kaldıran düşmanı bulmalısınız. Tek kişisiniz lakin tankınız oldukça güçlü. Silahlarınızı kullanarak yolunuza çıkanı enkaza çeviriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Block Blast

    Tank Block Blast Android Oyunu İndir: Bu tank oyununda düşmanınız küpler
  • Jump and Destroy

    Tankla düşman üssüne giriyoruz.
  • Furious Tank : War of Worlds

    Dünya savaşına girin!
  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Battle Tanks: Legends of World War II

    2. Dünya Savaşı dönemi tanklarıyla savaşıyoruz.
  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu