Trailer Park Boys: Greasy Money

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Birçok farklı işle meşgul olarak yüksek meblağlar kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyun platformunda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanılan Trailer Park Boys: Greasy Money, koleksiyon kartları toplayarak farklı mekanların işletmeciliğini yapabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Basit ve anlaşılır menü tasarımına sahip olan oyun, kaliteli görüntü grafikleri ve ses efektleri ile güçlendirilmiştir. Oyunda asıl amaç, sürekli olarak farklı işler yaparak olabildiğince fazla para kazanmaktır. Farklı işletmelerde çalışarak daha çok para kazanabilirsiniz. Patronlarla iyi geçinmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde soluğu hapiste alabilirsiniz. Bu da para kazanmanıza engel olabilir.

Oyun içerisinde gazino, benzin istasyonu, otopark ve daha birçok farklı mekan yer almaktadır. Sonraki bölümlerin kilidini açabilmeniz ve daha fazla para kazanabilmeniz için karakter kartları bulunmaktadır. Ayrıca çalıştırarak üzerlerinden para kazanabileceğiniz onlarca farklı işçi karakterine rastlayabilirsiniz.

Android ve İOS işlemci desteğine sahip tüm cihazlarda sorunsuzca oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz Trailer Park Boys: Greasy Money ile sizlerde farklı bir oyun deneyimi kazanabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Trailer Park Boys: Greasy Money

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
128.8 MB DOSYA BOYUTU

Birçok farklı işle meşgul olarak yüksek meblağlar kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve çeşitli işler yaparak para kazanabileceğiniz Trailer Park Boys: Greasy Money, simülasyon oyunları arasında kalitesini ve farkını belli ediyor.

Gazino, otopark, restoran, benzin istasyonu gibi onlarca farklı ticaret alanı oyun içerisinde yer almaktadır. Bu işletmelerde çalıştırabileceğiniz birçok farklı işçi bulunmaktadır. İşçilere çok az para ödeyerek onların sırtından geçinebilir ve yüksek miktarda para kazanabilirsiniz. Ayrıca oyunda yeni bölümleri aktifleştirmek ve ekstra para kazanmak için karakter kartları bulunmaktadır. Bu kartları toplayarak büyük bir koleksiyon oluşturabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Anlaşılır menüsü ve etkileyici grafik tasarımının yanı sıra, kolay kontrolü ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda asıl amaç çeşitli işlerde çalışarak para kazanmaktır. Dilerseniz yerinize çalışacak işçiler bulabilir ve onlar aracılığıyla para kazanabilirsiniz. Çalıştığınız işyerlerinde patronlarla aranızın iyi olması gerekiyor. Aksi halde hapse düşebilir ve para kazanmaktan mahrum kalabilirsiniz.

Binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Trailer Park Boys: Greasy Money, her geçen gün daha fazla oyun severin ilgisini çekmeyi başarmış gibi gözüküyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Hero Park

    Kendi köyünüzü inşa ederek savaş kahramanlarına hizmet edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Aqua Park

    Hayalinizde eğlence merkezini inşa edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

    Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Theme Park Simulator APK

    Theme Park Simulator APK ile gerçekçi bir lunapark deneyimi yaşayacaksınız.
  • Star Trailer

    Hollywood yıldızı olmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Park Town

    Aynı şekildeki blokları eşleştirerek sıfırdan bir park inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.