Train Merger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu

Train Merger, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur. Basit ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyunda altınlar kazanıyor ve impatorluğunuzu genişletiyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olan Train Merger, basit mekanikleriyle karşımıza çıkıyor. Altınlar toplayarak trenleri kontrol ettiğiniz oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. 25 farklı model treni kullanabileceğiniz oyunda farklı topraklarda mücadele edebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Train Merger sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Train Merger mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim. Dinamik mekanikleriyle de eşsiz bir atmosfer sunan Train Merger'i kaçırmayın.

Train Merger oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Train Merger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
246 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu

Train Merger, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve keyifli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Altınlar toplayarak farklı trenlerin kilitlerini açabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Basit ve eğlenceli bir mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Train Merger, kendi imparatorluğunuzu yükseltip diğer oyunculara meydan okuyorsunuz. Altınlar toplayarak trenleri kontrol ettiğiniz oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. 25 farklı model treni kullanabileceğiniz oyunda farklı topraklarda mücadele edebiliyorsunuz. Dinamik mekanikleriyle de eşsiz bir atmosfer sunan Train Merger'i kaçırmayın. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Train Merger oyununda reflekslerinizi de son derece iyi kullanmalısınız. Sürükleyici bir atmosferde geçen Train Merger sizleri bekliyor.

Train Merger oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Train Tower Defense

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Train Station 2 APK

    Train Station 2 APK Android simülasyon oyununda kendi tren istasyonunuzu yönetiyorsunuz. Tren strateji oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Army Clash

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • splix.io

    Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz keyifli bir mobil oyun
  • Jelly Merger

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Iron Throne

    Gelmiş geçmiş en iyi mobil MMO strateji oyunu
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!