TrainStation

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Tren istasyonu yöneteceğiz.

20 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan TrainStation mobil platformun en iyi popüler oyunlarından birisi olarak boy gösteriyor. 2015’in en yüksek puanına sahip olarak adından söz ettiren TrainStation gerçekçi grafikleri ile her kesimden oyuncuya hitap ediyor.

Mobil platform oyuncularına tamamen ücretsiz olarak sunulan TrainStation ile şehirler arası ve şehir içi tren kullanacak ve yolcuları gitmek istedikleri yerlere götüreceğiz. Birbirinden farklı tren modellerinin yer aldığı mobil oyunda demiryolunu yönetecek ve işlerin ilerlemesini sağlamaya çalışacağız. 1000’den fazla lokomotifin yer aldığı mobil simülasyon oyununda, rengarenk istasyon temaları karşımıza çıkacak. San Francisco, Londra, Berlin, Venedik ve diğer şehirleri görme fırsatı elde edeceğimiz yapımda birbirinden zorlu 300’den fazla görev bizleri bekliyor olacak.

 Zengin içeriği ve çarpıcı grafikleri ile oyuncuları tatmin eden yapım, 20 milyondan fazla oyuncu tarafından iki farklı mobil platformda oynanıyor. Tamamen ücretsiz olarak indilip oynanan mobil simülasyon oyunu Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

 İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

TrainStation

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Tren istasyonu yöneteceğiz.

 Pixel Federation tarafından geliştirilen ve yayınlanan TrainStation ücretsiz bir mobil simülasyon oyunudur. Zengin bir içeriğe ve sürükleyici bir oynanışa sahip olan yapımda oyuncular demiryolu yöneticiliği yapacak ve insanların mağdur olmaması için çalışacaklar. 1000’den fazla farklı lokomotifin yer aldığı yapımda 300’den fazla farklı görev de bizleri bekliyor olacak.

 Oyuncular kolaydan zora doğru görevleri başarmaya çalışacak ve demir yolunu geliştirmeye çalışacaklar. Londra ve Venedik gibi daha pek çok Avrupa şehrini görme fırsatı elde edeceğimiz yapımda grafik açıları oldukça sağlam olacak. İçeriği ve oynanışı bakımından tatmin edici olan yapım, 2015 yılında Google Play’de 4.8 gibi bir inceleme skor puanı alarak en iyi tren oyunu olmuştu. Benzersiz sahnelerin yer aldığı yapımda sürükleyici ve bir o kadar da eğlenceli bir oynanıi bizleri bekliyor olacak.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.