Trick Shot

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Trick Shot, kafa karıştırıcı bölümler içeren benzersiz oynayışa sahip bulmaca oyunu.

Trick Shot, minimal görsellere sahip fizik tabanlı bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. App Store’da oldukça popüler olan oyunda etrafınızdaki objelerden yardım alarak renkli topu kutucuğa sokmaya çalışıyorsunuz. Kulağa çok basit gelebilir ancak etrafta birden fazla obje var ve topu onlara yönlendirdiğinizde ne olduğunu önceden kestirmeniz mümkün değil. Bir bölümü birden fazla oynayarak geçmeniz kuvvetle muhtemel.

Oldukça ufak boyutlu olmasına karşın eğlendiren mobil oyunlardan biri ve kafa yorucu bulmaca oyunlarından hoşlananlar için harika bir seçim. Toplu taşıma aracında, misafirlikte veya arkadaşınızı beklerken açıp kafanızı çalıştırarak oynayabileceğiniz bağımlılık yaratan bir oyun. Oyunda amacınız renkli topu objeler yardımıyla kutuya bırakmak. Her bölümde topu sokmak için yardım aldığınız objeler değişiyor. Bir başka bölümde karşınızda neyin çıkacağını tahmin edemiyorsunuz ki oyunun en çekici tarafı da bu.

Erkan Calp

Trick Shot

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Trick Shot, minimal görselleri ve benzersiz oynayışıyla dikkat çeken bir bulmaca oyunu.

Trick Shot, App Store’da dikkat çeken oyunlar arasında. Göze hoş gelen ve uzun süreli oynamada yormayan minimal görsellerinin yanı sıra fizik tabanlı oynanışıyla öne çıkan bulmaca oyununda amacımız renkli topu kutucuğa sokmak.

Hemen geçilebilecek düzeyde başlayıp düşünme gerektirecek zorluğa çıktığımız 100 seviye içeren oyunda tek yaptığımız etrafımızdaki objeleri kullanarak renkli topu kutucuğa sokmak. Kulağa çok basit gelen oynanış oyunu gördüğümüzde basitliğini yitirdi. Bölümler gerçekten üzerinde düşünülerek hazırlanmış. Objeler akıllıca yerleştirilmiş ve fizik tabanlı oynanışın zorluğu hissettirilmiş. Topu kutucukla buluşturmak ilk bölümlerde olmasa da sonlara yaklaştıkça çıldırtacak düzeyde zor oluyor. Objelerden nasıl yardım alacağınızı, objelerin etkisiyle topun hangi yöne gideceğini çok iyi hesaplamak gerekiyor.

Eşi benzerine rastlamadığımız türde kafa yorucu bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Trick Shot’ın tek elle rahatlıkla oynandığını da ekliyim. iPhone ve iPad'iniz için boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz kafa çalıştırıcı bir oyun arıyorsanız atlamayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trick Me

    Harika bir bulmaca oyunu
  • One Shot

    One Shot, her bölümü ayrı heyecanlı olan ve ilerleyen bölümlerde sizi oldukça zorlayacak olan eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Geometry Shot

    Geometry Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Portal Shot

    Portal Shot, Android telefonlarınız üzerinde aklınızın sınırlarını zorlayabileceğiniz bir zeka oyunudur.
  • Reality Show: Fatal Shot

    Reality Show: Fatal Shot, Android üzerinde oynanabilen eğlenceli ve sürükleyici bir macera oyunudur.
  • Fancy A Shot

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Cannon Shot!

    Topun konumunu ayarla ve doğru kovayı vur.
  • Hat Trick Shots

    Hat Trick Shots, Ketchapp'ın imzasını taşıyan şapka fırlatma oyunu.