Trolls vs Vikings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
94.7 MB DOSYA BOYUTU

Trolls vs Vikings ücretsiz olarak sunulan ve Plants and Zombies oyununa olan benzerliğiyle dikkat çeken bir oyun.

Trolls vs Vikings temel olarak Plants and Zombies oyununa olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Eğer popüler olduğu zamanlarda Plants and Zombies oyununu oynayıp beğendiyseniz muhtemelen bu oyunu da beğeneceksiniz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Trolls vs Vikings oyunundaki amacımız bize saldıran düşmanları akıllı hamlelerle bozguna uğratmak. Oyunun en çarpıcı özelliklerinden birisi de 70’den fazla bölüme sahip olması ve 20 saatten fazla oynanış süresi sunması. Bu saydıklarım hikaye kısmı için geçerli. Oyunda bir de hikayeden bağımsız olarak ilerleyebileceğiniz, sonsuz bölümlerin bulunduğu bir mod yer almakta.

Trolls vs Vikings’te düşmanları alt edebilmek için kullanabileceğimiz 40’tan fazla asker birimi bulunuyor. Bunların her biri farklı özelliklere sahip ve her biri savunmamızın önemli bir parçası durumunda. Bu karakterleri platform üzerine akıllıca yerleştirmemiz ve düşman birimlerini yok etmemiz gerekiyor.

Sosyal bağlantı desteğinin de unutulmadığı oyunda elde ettiğimiz skorları arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Düşünceye ve stratejiye dayalı oyunlar ilgi alanınıza giriyorsa Trolls vs Vikings’i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Towers N' Trolls

    Towers N' Trolls oldukça eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Vikings: War of Clans

    Vikings: War of Clans güzel grafiklere sahip bir strateji oyunudur
  • Vikings at War

    Vikinglerin dünyasına adım atacağız.
  • Vikings Gone Wild

    Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.
  • Trolls: Crazy Party Forest!

    Trolls: Crazy Party Forest!, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Plants vs. Zombies

    iPhone ve iPad için geliştirilen Plants vs. Zombies, bitklilerle zombilerin eve yaklaşmasına karşı koyulan eğlenceli bir oyun.
  • Samurai vs Zombies Defence 2

    Samurai vs Zombies Defence 2, Samurai vs Zombies Defence serisinin yeni oyunu.
  • Plants vs. Zombies 2

    Plants vs. Zombies 2, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Plants vs. Zombies oyununun devamı niteliğindedir.