Tropicats

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Nesneleri yok etmeye çalışacağız.

Android ve İOS platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Tropicats bir bulmaca oyunudur.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Tropicats rengarenk bir atmosfere ve sevimli canlılara ev sahipliği yapmaktadır. Wooga tarafından mobil oyunculara özel olarak geliştirilen ve yayınlanan mobil bulmaca oyununda aynı renk ve aynı cinsteki nesneleri bir araya getirerek yok etmeye çalışıyoruz.

Candy Crush tarzında bir oynanışa sahip olan mobil yapım da birbirinden farklı bölümler yer almaktadır. Oyun içerisinde kolaydan zora doğru ilerleyen bir yapı yer almaktadır. Oyuncuların oynadığı bir önceki bölüm sonraki oyuna oranla daha fazla zorluklara sahiptir. Belirli bir hamle sayımızın yer aldığı yapım da bölümü ne kadar az hamle ile geçmeyi başarırsak o kadar yüksek puan kazanıyoruz.

Ayrıca oyun içerisinde nesneleri yok edebilmek için minimum üç aynı nesneyi yan yana getirmek zorundayız. Üçten fazla aynı nesneyi yanyana ya da alt alta getirerek kombolar yapabilir ve daha hızlı bir şekilde nesneleri yok edebilirsiniz. Tropicats tamamen ücretsiz bir bulmaca oyunu olarak yayınlandı.

Doğukan Çağlakpınar

Tropicats

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
219.3 MB DOSYA BOYUTU

Aynı nesneleri yok edeceğiz.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz bir bulmaca oyunu olarak sunulan Tropicats rengarenk grafiklere sahiptir.

Zengin bir içeriğe ve kaliteli görsellere sahip olan oyunda aynı renkteki ve cinsteki nesneleri alt alta ya da yan yana getirmeye çalışacağız. Oyun içerisinde en az 3 aynı tip nesneyi yan yana ve alt alta getirerek yok edeibliriz. 3’ten fazla aynı nesneyi alt alta ya da yan yana getirerek daha fazla nesneyi yok edebilir ve kombo yapabiliriz.

Android platformunda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan mobil bulmaca oyunu toplamda 2 milyona yakşaık oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaktadır. Son güncellemesini 9 Ağustos’ta alan yapım çeşitli etkinlik ve turnuvaları da oyunculara sunuyor.

Eğlenceli dakikalar yaşayağacağımız Tropicats’de kolaydan zora doğru ilerleyen bölümler yer almaktadır. Oyuncular önce kolay ve gittikçe zorlaşan bölümlerde görev alacak ve yeni maceralar yaşayacaklar. Birbirinden farklı sevimli canlılarında yer aldığı oyunda bizleri farklı ve rengarenk içerikler karşılıyor. Tropicats mobil oyunculara sunulan eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Cats Atelier

    Çeşitli eşleştirmeler yaparak gizli resimlerin parçalarını tamamlayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.