TRT Animasyon Stüdyosu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasında farklı objeler, arka planlar ve aksiyonlar kullanarak çizgi filminizi oluşturabilirsiniz.

TRT Animasyon Stüdyosu uygulaması ile Android cihazlarınızdan animasyonlar oluşturabiliyorsunuz.

4 yaş ve üzeri çocukların kullanabileceği TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasında, çocuklar kendi çizgi filmlerini oluşturarak hikayelerini anlatabilme kabiliyetine kavuşabiliyorlar. Çocukların arka planlar, objeler ve aksiyonları kullanarak ve biraz da hayal gücünü katarak birbirinden ilginç animasyonlar oluşturabileceği TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasında, animasyonlara kendi seslerinizi ekleyebileceğiniz gibi müzik ve doğa sesleri de ekleyebiliyorsunuz.

Çocukların sanatsal gelişimini ve yaratıcılığını artırmayı amaçlayan TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasında kurgulama, içerik üretme, hikaye anlatımı, hayal gücü zenginliği, teknolojik araç kullanım kabiliyeti ve yaratıcılık gibi kazanımlar bulunuyor. Reklamsız ve çocukların güvenle kullanabileceği bir uygulama olarak öne çıkan TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, çocuklarınızla eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

TRT Animasyon Stüdyosu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
124.8 MB DOSYA BOYUTU

Arka planlar, objeler ve aksiyon seçeneklerini kullanarak animasyonlar oluşturmak istiyorsanız TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasını kullanabilirsiniz.

Çocuklarınızın hayal gücünü geliştirmek ve sanatsal gelişimini artırmak istiyorsanız, TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Kurgulama, hikaye anlatımı, hayal gücü zenginliği, içerik üretme, yaratıcılık ve teknolojik araç kullanım kabiliyeti gibi kazanımlar sunan TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasında, çocuklarınızla birlikte birbirinden farklı çizgi filmler oluşturabilirsiniz. Objeler, arka planlar ve aksiyonları kullanarak çocuklarınızın hayal gücü ile bir şeyler anlatabilmesine olanak tanıyan TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasında, çizgi filmlere müzik ekleme, ses kaydı ekleme ve doğa sesleri ekleme gibi seçenekler de bulunuyor.

Reklamsız olarak sunulan ve çocuklarınızın güvenle kullanabileceği içerikler sunan TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasında, 4 yaş ve üzeri çocukların yaratıcılığını ve sanatsal gelişimini artırabilmek mümkün hale geliyor. Çocuklarınızla birlikte kullanmanız tavsiye edilen TRT Animasyon Stüdyosu uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Türk Lehçeleri Sözlüğü

    TRT Türk Lehçeleri Sözlüğü uygulamasını kullanarak Türk dillerindeki yazım ve telaffuz farklılıklarını inceleyebilirsiniz.
  • Bil Bakalım

    Bil Bakalım oyunu 7-9 yaş aralığındaki çocuklara eğlenerek öğrenme ortamı sunuyor.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • First Words

    First Words uygulaması küçük yaştaki çocuklarınıza çevredeki objeleri eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor.
  • Öğretmen Kitaplığı

    Öğretmen Kitaplığı uygulaması ile dilediğiniz kitapların e-kitap versiyonuna ulaşabiliyorsunuz.
  • DW Learn German

    DW Learn German uygulaması ile akıllı telefonlarınızdan Almanca öğrenebilmeniz mümkün.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello

    Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello Uygulaması (Android İndir): KPSS'ye hazırlananlar için soru bankası