Turna

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

En ucuz uçak bileti fiyatları bu uygulamada

Turna, ucuz uçak bileti arayıp bulabileceğiniz, uçak biletinizi en uygun fiyata hızlıca alabileceğiniz Android uygulaması. Türk Hava Yolları (THY), Pegasus, Onur Air, Atlasglobal, Anadolu Jet başta olmak üzere tüm havayolu şirketlerinin uçak bilet fiyatlarını listelemekle kalmayıp en ucuz fiyatlarla uçak bileti satın almanızı sağlıyor. Özellikle tatil zamanı çok işe yarayan bir seyahat uygulaması olduğunu söyleyebilirim.

Binlerce havayolunu aynı anda karşılaştırabilme, uçak bileti fiyatları sorgulama, 3D güvenli ödemeyle kredi kartına 9 taksit, her uçuştan puan kazanma (kazanılan puanlarla daha ucuza uçma) gibi ayrıcalıklar sunan Turna.com'un mobil uygulaması, uçakla sık seyahat eden herkesin telefonunda olması gerekli diye düşünüyorum. 1300 havayolunun yurt içi ve yurt dışı uçuşlarını tek bir ekranda listeleyen uygulama, her uçuşta Turna puan veriyor. Kredi kartınızda biriken puanları Turna puana çevirip uçak bileti satın alırken kullanabiliyorsunuz. Puanları dilediğiniz zaman kullanma şansınız var.

Turna, ara ara uçak bileti kampanyaları da düzenliyor. Havayollarıyla yapılan özel anlaşmalarla sık sık kampanyalı uçak bilet fiyatları sunuluyor. Üye olduğunuzda tüm kampanyalardan haberdar ediliyorsunuz.

Erkan Calp

Turna

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
26.5 MB DOSYA BOYUTU

En ucuz uçak biletleri bu uygulamada

Turna, yurt içi - yurt dışı uçuşlarınız için en uygun fiyatlı uçak biletlerini bulabileceğiniz harika bir mobil uygulama. Ucuz uçak bileti denilince akla ilk gelen isimlerden Turna.com'un mobil uygulamasıyla uçak biletinizi hem daha hızlı hem de çok daha ucuza almış oluyorsunuz. Ayrıca her uçuştan Turna puan kazanıp bu puanlarınızla uçak bileti alabiliyorsunuz.

THY, Pegasus, Atlasglobal, Anadolu Jet, Onur Air dahil 1300 havayolunun yurt içi ve yurt dışı uçuşlarını aynı anda karşılaştırmanıza, uçak bilet fiyatlarını sorgulamanıza izin veren, en ucuz uçak biletini almanıza yardımcı olan Turna, her uçuşla puan kazandırıyor. Kazandığınız puanlarla uçak bileti alabiliyorsunuz. Çok sık uçuyorsanız uçak biletinizi bedavaya getirmeniz bile mümkün. Ödeme noktasında kredi kartına 9 taksit (3D güvenli ödeme sistemi var) ayrıcalığı sunuluyor.

Uçak biletinizi en uygun fiyata, ucuza alabileceğiniz mobil uygulamalardan Turna’nın bir avantajı da; sık sık kampanya düzenlemeleri. Havayollarıyla yapılan özel anlaşmalarla kampanyalı uçak bileti fiyatları sunuluyor. Qatar Airways, Emirates Airlines, Air France, KLM, Aeroflot, Lufthansa ve daha birçok havayollarından kampanyalardan haberdar ediliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • eSky

    eSky uygulaması ile en ucuz uçak bileti fiyatlarına anında ulaşabilirsiniz.
  • Yandex.Bilet

    Seyahatlerinizi ucuza getirmek için Yandex.Bilet uygulamasıyla en ucuz uçak biletlerini araştırabilirsiniz.
  • Ryanair

    Ryanair, Avrupa içerisinde çok ucuza uçak bileti bulabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Emirates

    Emirates uygulamasını kullanarak dünyadaki birçok noktaya uçak bileti satın alabilirsiniz.
  • Wizz Air

    Wizz Air uygulaması ile yurt dışı seyahatleriniz için uçak bileti satın alabilirsiniz.
  • Ucuz Uçak Bileti

    Ucuz Uçak Bileti uygulaması 1038 hava yolu şirketini arayarak en uygun şekillerde seyahat yapmanıza imkan sağlıyor.
  • Hepfly

    Hepfly, ucuz uçak bileti bulma ve satın alma işini kolaylaştıran Android uygulaması.
  • AnadoluJet

    AnadoluJet Android uygulaması, kullanıcıların uçuşlarını sorgulayabilmesine ve kolayca bilet satın almasına olanak tanır.