Turret Fusion Idle Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Farklı özelliğe sahip onlarca roket atar ve bomba mekanizmasından faydalanarak uzaylı istilasına karşı zorlu bir mücadele içine gireceğiniz Turret Fusion Idle Clicker, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, saldırı kulelerinde yer alan roket atarları ve makineli tüfekleri geliştirerek düşmanlarınızı en kısa sürede etkisiz hale getirmek ve seviye atlamaktır. Farklı bölgelere yerleştireceğiniz tüfekler ve bomba mekanizmaları ile düşman birliklerini püskürtmeli ve ganimet kazanarak silahlarınızı geliştirmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda uzaylı istilasıyla mücadelede etmek için kullanabileceğiniz roket atarlar, çeşitli bombalama sistemleri, makineli tüfekler ve daha birçok ölümcül savaş aleti yer almaktadır. Silahlarınızı yükselterek seviye atlayabilir ve yeni silahlara ulaşabilirsiniz.

Android, İOS ve Windows sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Turret Fusion Idle Clicker, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Turret Fusion Idle Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
84.8 MB DOSYA BOYUTU

Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Turret Fusion Idle Clicker, çeşitli bombalama mekanizmaları ve roket atarlar kullanarak düşman birliklerini püskürtmek için mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Basit ve kolay anlaşılır tasarımı ile zorlanmadan adapte olabileceğiniz bu oyunda amaç, çeşitli savaş aletleri ve silahlarından faydalanarak uzaylı istilası ile bölgenize giren ilginç yaratıklara karşı savaşmak ve seviye atlayarak yolunuza devam etmektir. Roket atarlar ve makineli tüfekleri stratejik bölgelere yerleştirerek düşman birliklerini en kısa sürede yok etmeli ve görevleri tamamlayarak yeni silahların kilidini açmalısınız. Sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde makineli tüfek, füze, seri bombalama sistemi, havan ve daha onlarca güçlü silah bulunmaktadır. Silahlarınızı savaş bölgesine doğru konumlandırarak zafere ulaşabilir ve ganimet kazanabilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında yerini alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Turret Fusion Idle Clicker, 1 milyondan fazla oyun tutunu tarafından tercih edilen eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Turret Fusion Idle Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
39.62 MB DOSYA BOYUTU

Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyun kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Turret Fusion Idle Clicker, çeşitli füze ve roket sistemlerini kullanarak uzaylı istilasına karşı mücadele edeceğiniz ve aksiyon dolu analar geçireceğiniz benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca farklı savaş aleti ve bombalama sistemiyle düşman birliklerini yok etmek için stratejik planlar yapmak ve seviye atlamaktır. Bölgeyi istila eden uzaylılarla savaşarak ganimet toplayabilir ve silahlarınızı geliştirerek yolunuza devam edebilirsiniz. Sürekli silahlara dokunarak hedefteki uzaylıları vurmalı ve olabildiğince kısa bir sürede tüm düşman birliklerinden kurtulmalısınız.

Oyunda roket atar, seri bomba atan sistemler, füze, makineli silah ve daha birçok etkili savaş teçhizatı yer almaktadır. Düşmanlarınızı etkisiz hale getirerek puan toplayabilir ve silahlarınızı geliştirebilirsiniz.

Android, İOS ve Windows sürümleri üç farklı platformdan ücretsiz olarak erişebileceğiniz Turret Fusion Idle Clicker, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Space Clicker

    Uzayda savaşacağız.
  • Crafting Idle Clicker

    Onlarca farklı savaş malzemesi üretebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Almighty: God Idle Clicker

    Dünyanın kurulduğu ilk andan başlayarak yeni bir düzen oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Evil - Clicker Simulator

    Çeşitli işkence metotlarının yer aldığı eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.