twelve

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME

Twelve, Android cihazınızdan ücretsiz oynayabileceğiniz bir sayı bulma oyunudur.

Bir bulmaca oyunu sizi ne kadar zorlayabilir?

Oyunlarda önünüze çıkan engelleri aşabilmek bazen sandığınız kadar kolay olmuyor. Oyunu hızlı okumalı ve kritik noktalarda stratejik hamleler yapabilmelisiniz. Bu bağlamda son zamanlarda popülaritesi hızla artan ve zorluk derecesi hayli yüksek sayı bulma oyunlarına Türk geliştiriciler tarafından bir yenisi daha eklendi: Twelve

Twelve biraz önce söylediğim gibi bir sayı bulma oyunu. Başlangıçta oldukça basit gibi görünse de oldukça karmaşık bir yapıya sahip. Oyunda amacımız birbirinin aynısı olan sayıları üst üste getirip 12 sayısına ulaşmak. Fakat maalesef bu sandığınız kadar kolay değil. Öncelikle oyunun size sayıları bir araya getirme konusunda serbestlik sağladığını söylemeliyim. Yani sadece çapraz, yatay veya dikey hareket etmiyorsunuz. Önünüzde herhangi bir engel yok ise sayılar arasından istediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz.

5x4 boyutunda bir ekranda oynadığınız Twelve'de kolay diye bir seçenek bulunmuyor. Zorluk seviyenizi normal, hard veya aggressive olarak belirleyebiliyorsunuz. O yüzden oyunda yaptığınız her hamleye dikkat etmelisiniz. 

Ayrıca oyunun 2048 ile benzerlik gösterdiğini de belirtmek gerekiyor. Android cihazınızdan tamamen ücretsiz indirebileceğiniz Twelve'in bağımlısı olacaksınız. Bir an önce oynamanızı tavsiye ederim.

Gökhan Abay

twelve

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
19.6 MB DOSYA BOYUTU

Twelve, iPhone ve iPad cihazlarınızdan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sayı bulma oyunudur.

Son zamanlarda mobil platformlarda görmeye aşina olduğumuz sayı bulma oyunlarına Türk oyun yapımcıları tarafından bir yenisi daha eklendi. iPhone ve iPad cihazlarınıza indirdikten sonra uzun süre bağımlısı olacağınız yeni bir oyunumuz var: Twelve

Twelve oldukça zor bir sayı bulma oyunu. Daha önce birçoğumuzun severek oynadığı 2048 ile benzerlik gösteriyor. Tüm yaş gruplarına hitap eden oyun sizlere başta kolay gözükebilir fakat oynadığınızda ne kadar zor olduğunu anlayacaksınız. 5x4 boyutundaki ekranda karşınıza gelen birbirinin aynısı olan sayıları birleştirip 12'ye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bu noktada yaptığınız hamleler gerçekten kritik önem taşıyor. Zira istemeden de olsa bir hata yaparsanız oyunu sonlandırabilirsiniz.

Oyunda kullanacağınız taktik ve stratejileri iyi belirlemelisiniz. Sayıları bir araya getirme konusunda oyunun bizlere serbestlik sağladığını da söylemeliyim. Yani sadece çapraz, yatay veya dikey hareket etmiyorsunuz. Birbirine bağlayacağınız sayıların önünde herhangi bir çıkış noktası var ise istediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz. Zorluk seviyenizi dilerseniz normal, hard veya aggresive olarak değiştirebilirsiniz. 

App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Twelve'i oynamanızı mutlaka öneririm. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu