Twenty

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca sayı bloğunu eşleştirerek hedef puana ulaşmak için mücadele edeceğiniz eğitici bir oyundur.

Kısıtlı sürelerde onlarca sayı bloğu arasından aynı olanları eşleştirerek bulmacaları tamamlayabileceğiniz ve sayısal hafızanızı güçlendireceğiniz Twenty, mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Farklı renklerdeki sayı bloklarından oluşan kalabalık bulmaca tahtalarında yarışarak aynı olan bloklarını birbirleriyle eşleştirmeli ve toplam sayıda 20’ye ulaşarak yolunuza devam etmelisiniz.

Kısıtlı bir sürede zorlu parkurlarda mücadele edecek ve örüntüye uygun sayıları kullanarak hedefe ulaşacaksınız. Sürükleyici özelliği ve zeka geliştirici bölümleri ile sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı sayı bloğundan oluşan zorlu bulmacalarla karşılaşacak ve aynı sayıları bir araya getirerek 20 hedefine ulaşmak için mücadele edeceksiniz.

Gitgide artan bloklar arasından aynı olanları bularak sayıların toplamını 20’ye eşitlemeli ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Twenty, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen eğitici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Twenty

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca sayı bloğunu eşleştirerek hedef puana ulaşmak için mücadele edeceğiniz eğitici bir oyundur.

Zorlu bulmaca platformlarında mücadele ederek aynı sayı bloklarını eşleştirerek hedef sayıya erişmek için ter dökeceğiniz Twenty, Android ve İOS sürümleri ile farklı işletim sistemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve zeka geliştirici bulmacaları ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı renklere ve rakamlara sahip onlarca blok arasından uygun eşleştirmeleri yaparak 20 hedefine ulaşmak için mücadele etmeli ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Aynı sayılardan oluşan blokları eşleştirerek toplam sayıyı 20’ye tamamlamak için hızla blokları kaydırmalı ve süre bitmeden sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız.

Oyunda onlarca farklı sayıdan oluşan rengarenk kare bloklar yer almaktadır. Seviye atladıkça blokların sayısı da artar ve eşleştirmeler daha da zorlaşır. Kısıtlı sürelerde yarışarak 20 hedefini yakalayarak eşleştirmelere hızla devam etmeli ve maksimum puana ulaşarak yeni rekorlar kırmalısınız.

Milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren Twenty, bulmaca oyunları kategorisinde yer alan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Hungry Froo

    Ağaçlardaki meyveleri toplamak için farklı stratejiler geliştirmeniz gereken eğlenceli bir bulmaca oyunudur.