Twin Moons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu bir serüvene çıkarak gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Macera dolu bir serüvene atılarak kayıp insanların izini sürebileceğiniz ve gizli nesneleri bularak sır dolu olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz Twin Moons, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir macera oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, esrarengiz mekanlarda dolaşarak bir anda ortadan kaybolan insanları bulmak için ipucu toplamak ve gizli nesneleri bulmaktır. Çeşitli bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayarak ipucu toplayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve etkileyici gizli nesne sahneleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor yüzlerce sürükleyici görev ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Ayrıca kayıp objeleri arayabileceğiniz onlarca esrarengiz mekan bulunmaktadır. Eşleştirme bloklarını birleştirerek ve bulmacaları çözerek ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve gizli nesnelere ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Twin Moons, macera oyunları arasında yer alan ücretsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Twin Moons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu bir serüvene çıkarak gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve macera dolu gizli nesne sahneleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan Twin Moons, yüz binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanları bulmak için çeşitli görevler üstlenmek ve ipucu toplayarak gizli nesnelere ulaşmaktır. Oyunda, bir anda babasının ortadan kaybolduğunu fark eden bir karakterin başından geçen macera dolu olaylardan bahsedilmektedir. Sürükleyici bölümleri ve eşsiz gizli nesne sahneleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden zor onlarca bulmaca ve eşleştirme bölümleri yer almaktadır. Ayrıca esrarengiz birçok mekan ve bu mekanlarda gizlenmiş sayısız gizli nesne bulunmaktadır. Bulmacaları çözerek ipucu toplamalı ve kayıp objelere ulaşarak görevleri tamamlamalısınız.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren ve ücretsiz olarak sunulan Twin Moons, oldukça kaliteli bir macera oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TWIN COBRA classic

    Kobra helikopteri ile düşman donanmalarını ateş altına alacağınız aksiyon dolu bir oyundur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.