Twiniwt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Twiniwt, Android telefonda keyifle oynayacağınız yerli yapım bulmaca oyunu.

Twiniwt, Android telefonda bulmaca oyunlarına yer veriyorsanız, kesinlikle oynamanızı istediğim kaliteli bir yapım. Hiçbir kısıtlamanın olmadığı, bölümlerin birden fazla çözüm yoluyla bitirilebildiği, özgün müzik biçimine sahip sürükleyici yapıda harika bir oyun.

250’den fazla bölüm sunan bulmaca oyununda amacınız; renkli taşları kendilerine ait renkli kutucuklara yerleştirmek. Gittikçe büyüyen tabloda rastgele yerleştirilmiş renkli taşlardan birini oynattığınız vakit ikizi de simetrik olarak hareket ediyor. Örneğin; kırmızı renkte taşı yerinden oynattığınızda üzerine oturtmanız gereken desenli kırmızı kutucuk ta oynuyor. Bu kural, bir taşı başka bir taşla ittirdiğinizde geçerli değil. Bu arada taşları kaydırdıkça arka planda müzik çalmaya başlıyor. Müziğin ritmini tutturmak için elbette hızlı düşünüp hareket etmeniz gerekiyor.

Oyunun en beğendiğim yanı; bir bulmacanın birden fazla çözüm yolunun olması ve dilediğiniz bölümden başlayabilmeniz. Bu tür oyunlarda genellikle ipuçları olur; zorlu bölümlerde onları kullanarak bölümü geçersiniz ancak Twiniwt’de zorlandığınız bölümü direkt atlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Twiniwt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Twiniwt, iPhone ve iPad'de oynanabilen yerli yapım bulmaca oyunu.

Twiniwt, düşünmeye iten bölümler sunan sürükleyici yapıda benzersiz bir müzikal bulmaca oyunu. Kaydırmaya dayalı yenilikçi kontrol sistemiyle hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan yapımda taşları hedeflerine ulaştırmak için ter döküyorsunuz.

Bir bölümün bir bölümü tutmadığı, mekaniklerin ilerledikçe değiştiği zorlu bir o kadar bağımlılık yapıcı oynanış sunan bulmaca oyunu Twiniwt’te bölümleri geçmek için renkli taşları kendi renklerinde desenli kutucuklara yerleştirmeniz gerekiyor. Tabii ki bunu kolaylıkla yapamamanız için bir engel koyulmuş. Bir taşı yerinden oynattığınızda ikizi de oynamış oluyor. Ancak bir taşı başka bir taşla ittirdiğinizde ikizi hareket etmiyor. Bu arada bölümü birden fazla yolla tamamlayabiliyorsunuz. Hamle, süre, can, herhangi bir kısıtlama yok. Daha da güzeli; çözemediğiniz bulmacayı ipucu kullanmadan direkt geçebiliyor, istediğiniz bir bulmacayı açıp devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada