TwoDots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.

iOS cihazlarda uzun süredir bağımlılık yapan ve popüler olan TwoDots oyunu artık Android cihazlara da geldi. Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyun minimalist tarzıyla dikkat çekiyor.

Basit fakat eğlenceli, yenilikçi ve orijinal olmasıyla öne çıkan oyunda amacınız iki ya da daha fazla aynı renkteki noktayı düz bir çizgi şeklinde birleştirerek yok etmek. Siz noktaları birleştirdikçe yukarıdan yenileri düşüyor ve bu şekilde devam ediyorsunuz.

Her ne kadar klasik bir üçlü eşleme oyunu gibi dursa da minimalist dizaynı, eğlenceli animasyonları, müzikleri ve ses efektleri ile kendini diğer benzer oyunlardan ayıran TwoDots, gördüğü ilgiyi gerçekten hakediyor.

Özellikler:

  • Tamamen ücretsiz.
  • 135 bölüm.
  • Bombalar, ateşler ve daha fazlası.
  • Renkli ve canlı grafikler.
  • Facebook arkadaşlarıyla bağlanma.
  • Zaman sınırı yok.
  • Görevler.

Eğer siz de bu tarz puzzle oyunlarını seviyorsanız indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

TwoDots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME

Son derece keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan TwoDots'ta aynı renkli noktaları birleştirerek yok etmeye çalışıyoruz.

TwoDots son zamanların en çok ses getiren oyunları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz TwoDots, basit yapılı bulmaca oyunlarından keyif alan oyunseverleri epey meşgul edeceğe benziyor.

Oyunda temel olarak çok basit bir yapı kullanılmış. Son zamanlarda çıkan bulmaca oyunlarını düşündüğümüzde bu durum bizi şaşırtmadı. Sanıyoruz ki yapımcılar artık minimal tasarımlara sahip oyunlar üzerine yoğunlaştı. Elbette bunun üzerinde hedef kitlenin beklentileri büyük rol oynuyor. Lafı fazla uzatmadan oyuna geçelim. TwoDots'ta anlaması kolay fakat gerçekleştirmesi zor bir görevimiz var. Ekranda bir grup renkli nokta var ve bizim amacımız üç veya daha fazla aynı renkli noktayı birleştirerek yok etmek.

Bu iş tahmin ettiğiniz gibi çok kolay ilerlemiyor. Sol üst köşede bulunan kalan hareket sayacı işi epey zorlaştırıyor. Her hareketimiz bu sayaçtan düşülüyor. Sayı azaldıkça gerilim de bir o kadar artıyor.

Son derece rahatlatıcı bir oyun müziğiyle zenginleştirilmiş olan TwoDots'ta farklı bölüm tasarımları ve görevler yer almakta. Bu da oyunun diğer bulmaca oyunları gibi bir süre sonra sıradanlaşmasını engelliyor.

Genel olarak başarılı bulmaca oyunları arasında gösterebilecğeimiz TwoDots, ücretsiz ve keyifli bir bulmaca oyunu arayan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

TwoDots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

TwoDots, Windows Phone telefonunuzda boş zamanlarınızda, seyahat esnasında, okula / işe giderken oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu.

TwoDots, parçaları birleştirmeye dayanan bulmaca oyunlarını oynamak hoşunuza gidiyorsa Windows Phone telefonunuza indirip deneyebileceğiniz yapımlar arasında. Basit gözü yormayan düz tasarımı ile dikkat çeken bulmaca oyununda amacınız renkli noktaları birleştirmek. Kulağa oldukça basit gelse de bazı bölümlerde bunu başarabilmek için saatlerinizi verecek, bazı bölümlerde de “geçmek imkansız” diyeceksiniz.

Android ve iOS platformunda milyonlarca indirmeye ulaşan popüler bir bulmaca oyunu TwoDots resmi olarak Windows Phone’da bulunmuyor lakin orijinal oyunu aratmayacak başarılı bir kopyası mevcut ve aynı isimle karşımıza çıkıyor.

Çocukların oynayabileceği basitlikte görünen ancak oynadığınız vakit zorluğunu hissedeceğiniz oyunda farklı renklerle doldurulmuş bir tablo karşınıza çıkıyor. Siz de aynı renkte olanları birleştirerek tabloyu eritmeye çalışıyorsunuz. En az iki noktayı birleştirebiliyor, dikey ve yatay konumda kare ve dikdörtgen şekli oluşturarak çok daha fazla noktayı alabiliyorsunuz. Bu kadar basit olan oyunun zorluğu nerede? diye düşünebilirsiniz. Zorluk, özellikle ilerleyen bölümlerde ortaya çıkıyor. Daha az hamle ile daha fazla sayıda noktayı eritmeye uğraşıyorsunuz. Her ne kadar güçlendiriciler yardımcı öğe olarak bulunsa da bunlar sınırlı.

Hem kısa hem de uzun süreli oynayışta keyif veren TwoDots, çok basit görünse de ilerlemek için ciddi anlamda kafa yormanız gerektiren bir bulmaca oyunu. Sağlam sinirleriniz varsa deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dotster

    Dotster, TwoDots oyunundan fazlasıyla esinlenerek hazırlanmış yepyeni bir Android oyunu.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.