UEFA Champions League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
441 TOPLAM İNDİRME

UEFA Champions League, UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, puan durumu, maç sonuçları ve özetleri içeren resmi mobil uygulama.

UEFA Champions League, her ülke şampiyonunun katılabildiği Avrupa’nın en prestijli turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanını mobilde de takip etme kolaylığı sunuyor. UEFA tarafından resmi olarak Android platformuna çıkan uygulama maç sonuçları ve özetler, gruplar, fikstür, istatistikler dahil dopdolu bir içerikle karşımıza çıkıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izleme fırsatı bulamayanların telefonlarında bulunması gereken uygulama olduğunu düşünüyorum.

Turnuvaya katılan takımınızın puan durumunu takip etmek, oynayacağı maçları görmek, canlı skorları almak için tek yapmanız gereken başlangıçta sorulan takım seçme ekranını atlamayıp desteklediğiniz takımı listeden seçmek. Anlık bildirimlerle takımınızın hiçbir maçını kaçırmıyorsunuz.

Erkan Calp

UEFA Champions League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

UEFA Champions League uygulaması UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, grupları, fikstürü ve daha fazlasını sunuyor.

UEFA Champions League, UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyecek vakit bulamıyor ancak turnuvayı da kaçırmamak istiyorsanız indirmeniz gereken uygulama. UEFA’nın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı uygulamasıyla maçları, grupları, fikstürü kolaylıkla takip etmek mümkün.

Her ülkeden zirvedeki takımların nefes kesen maçlarına ev sahipliği yapan UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanını nerede olursa olsun yaşamak isteyen futbolseverlerin indirip kullanabileceği onlarca uygulama mevcut ancak UEFA Champions League adıyla yer alan uygulama resmi nitelik taşıyor. Maç sonuçları ve özetlerinden takımınızın puan durumuna, canlı skor ve kura çekiminin sonucunu öğrenmekten haftanın golü ve oyuncusuna aranan her şey tek bir noktada.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UEFA Europa League

    UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetleri, puan durumu, canlı skor, fikstür ve daha fazlasını içeriyor.
  • League of Legends Champions

    League of Legends Champions, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan League of Legends içerisinde yer alan şampiyonlar hakkında detaylı bilgiler öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • UEFA CL PES FLiCK

    UEFA CL PES FLiCK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şut atma oyunudur
  • UEFA EURO 2016 Official App

    UEFA EURO 2016 Official App, Android cihazlarınızda turnuvayı takip edebileceğiniz resmi bir uygulamadır.
  • Slam Dunk Champions

    Slam Dunk Champions eğlenceli bir basketbol oyunudur
  • HTC FootballFeed

    HTC FootballFeed uygulaması ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanı cebinizde.
  • Volleyball Champions 3D 2014

    Volleyball Champions 3D 2014, Android cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz çoklu oyuncu destekli klasik ve kum voleybolu oyunu.