Ulak

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
9.6 MB DOSYA BOYUTU

Ulak uygulamasıyla ister bulunduğunuz şehirde, isterseniz de farklı bir şehirde kişisel kurye tutabiliyorsunuz.

Ulak uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan mobil kuryeleri çağırabilir ve paketlerinizi adrese teslim gönderebilirsiniz.

Mobil kurye çağırma hizmeti olarak geliştirilen Ulak uygulaması, tecrübeli kuryeler ile kullanıcıları bir araya getiriyor. Dışarı çıkamadığınızda, trafik yoğun olduğunda ya da bunun gibi benzer durumlarda başka bir yere götürmeniz gereken şeyleri adresinizden teslim alan Ulak kuryeleri, belirttiğiniz adrese en kısa sürede teslimat sağlıyorlar. Gönderi durumunu da takip edebilmenize izin veren Ulak uygulamasında, kıymetli eşyalar ve taşınması yasaklanmış maddeler dışındaki her şeyi gönderebiliyorsunuz.

Kurye çağırdıktan sonra çağrınızı iptal edebilmenize imkan tanıyan Ulak uygulamasında, ilk 5 dakikadan sonraki iptallerde gönderi ücretinin yarısını ödemeniz gerekiyor. Şimdilik sadece İstanbul, Ankara ve Bursa’da hizmet veren Ulak uygulamasında, gönderi yapmak istediğiniz şehirde yaşama zorunluluğunuz da bulunmuyor. Ücreti kredi kartından tahsil edildiği için istediğiniz yerden istediğiniz yere gönderilerinizi ulaştırabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Ulak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
52.7 MB DOSYA BOYUTU

Ulak uygulaması, şehir içi ve şehir dışındaki gönderileriniz için kişisel kurye hizmeti sunuyor.

Ulak uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınızdan bireysel gönderilerinizi istediğiniz yere hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.

Mobil kurye çağırma hizmeti olarak işleyen Ulak uygulamasında, işlerinde tecrübeli ve tüm bilgileri sistemde kayıtlı kuryeler bulunuyor. Bulunduğunuz şehirde veya başka bir şehirde, istediğiniz adresler arasında teslimat hizmeti sunan uygulama sayesinde yerinizden kalkmadan göndermeniz gereken paketleri yerine ulaştırabiliyorsunuz. Şu an için sadece İstanbul, Ankara ve Bursa’da kullanılabilen uygulamada, başka şehirlerde yaşayan tanıdıklarınıza da bir şeyler gönderebilirsiniz.

Sadece gönderilerinizi ulaştırmak için değil, ihtiyacınız olan şeyleri de size ulaştıran Ulak uygulaması dışarı çıkamadığınız anlarda büyük kolaylık sağlıyor. Çağırdığınız kuryelere 5 dakika içerisinde iptal talebi de gönderebileceğiniz Ulak uygulamasında, ilk 5 dakikadan sonraki iptal taleplerinizde gönderi ücretinin yarısını ödemeniz gerekiyor. Gönderi takibini de yapabilmenize olanak sağlayan Ulak uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kargo Takibi

    Beklediğiniz kargoların son durumunu Kargo Takibi uygulamasıyla anında öğrenebilirsiniz.
  • Kargom Nerede

    Kargom Nerede Android İndir: Hepsi bir arada kargo takip uygulaması
  • Kolibu

    Kolibu (Android) İndir: Yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi takip edebileceğiniz kargo takip uygulaması
  • PTT Kargo

    PTT Kargo (Cep PTT Kargo) Mobil Uygulama İndir: PTT kargo takip işlemini Android telefonunuzdan yapmanızı sağlayan resmi uygulama.
  • Sürat Kargo Mobil

    Sürat Kargo Mobil uygulaması ile gönderilerinizin durumunu öğrenebilir, kurye çağırabilirsiniz.
  • Ptt Kargomat 7/24

    Ptt Kargomat 7/24 uygulamasını kullanarak Kargomat cihazlarındaki paketlerinizi teslim alabilirsiniz.
  • MNG Kargo

    MNG Kargo uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyerek kargo takibinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Find My Parcels

    Find My Parcels (Kargolarım) Android kargo takip uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi kolayca takip edin.