Unbalance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Unbalance, Android tabanlı cihazlarda oynanabilen ve minimal geometrik şekillerle becerinizi ve stratejik bilginizi kullanarak oynayacağınız bir mobil bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Unbalance mobil oyunu geometrik şekillerin içindeki topları doğru yere düşürerek çözeceğiniz bulmalardan oluşan bir mobil oyundur.

Unbalance mobil oyununda içinde toplar bulunan geometrik şekilleri döndürerek topları şeklin içindeki labirentlerden dolaştıracağınız ve labirentin sonunda topun doğru yere düşmesini sağlamanız gereken bir bulmaca oyunudur.

Minimal geometrik şekillerle uğraşacağınız Unbalance oyununda geometrik şeklin altında yer alan hedefin üzerine kırmızıyla işaretlenen topu düşürmeniz gerekiyor. Beceri ve stratejiyi birleştireceğiniz bu sıra dışı oyunu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Unbalance

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
75.8 MB DOSYA BOYUTU

Unbalance, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve doğru zamanda doğru yerde isabetli atışla oynamanız gereken sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Unbalance mobil oyunu, minimal geometrik şekillerle doğru hedefe doğru zamanlamayla atış yapmanız gereken ilginç bir bulmaca oyunudur.

Unbalance mobil oyununda çeşitli geometrik şekillerin içinde yer alan toplar, şeklin içindeki labirentten geçirilmek suretiyle düşürülmek zorunda. Ancak toplar düştükçe şeklin dengesi değişecek. Oyunun amacına yönelik olarak da kırmızıyla işaretlenen hedef topu, şeklin altında yer alan hedefe düşürerek puan alacaksınız. 4 farklı kategoride 96 yeniden oynanabilir bölümün yer aldığı Unbalance mobil oyununa yakında 48 yeni bölümün de eklenmesi gündemde. Usanmadan oynayacağınız Unbalance mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada