Unicorn Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara sahip lezzetli pastalar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden lezzetli rengarenk pastalar ve kekler yaparak hayal gücünüzü geliştireceğiniz ve eğlenceli anlar geçireceğiniz Unicorn Chef, mobil platformda eğitici oyunlar arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve eşsiz tasarımlara sahip pasta modelleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, çeşitli malzemelerden ve gıdalardan yararlanarak pasta yapımı konusunda hünerlerinizi sergilemek ve hayalinizdeki yiyecekleri yapmaktır.

Farklı şekillere sahip kek ve kurabiye kalıpları, krema torbaları, spatula, desenli sunum tabakları, fırın, mutfak robotu, kesme tahtası, bıçak, ocak ve daha onlarca mutfak eşyasından yararlanarak lezzetli pastalar yapabilirsiniz.

Pastaları dilediğiniz gibi süsleyebilir ve renk uyumunu sağlamak için birbirine yakışan renkleri tercih edebilirsiniz. Oyunda şeker, un, yumurta, çikolata, dondurma, süt, çeşitli meyveler ve daha onlarca gıda malzemesinden yararlanabilir ve kafanızdaki pastayı oluşturabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Unicorn Chef, 5 milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir aşçılık oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Unicorn Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
201.2 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara sahip lezzetli pastalar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk süsler ve birbirinden lezzetli kremaları bir araya getirerek göz kamaştıran pastalar yapabileceğiniz ve hayal gücünüzü geliştirerek yeni tasarımlar uygulayabileceğiniz Unicorn Chef, Android ve İOS işletim sitemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve ücretsiz olarak ulaşacağınız eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile özellikle çocukların dikkatini çekmeyi başaran bu oyunda yapmanız gereken, hayalinizdeki pastaları ve kurabiyeleri yapabileceğiniz dev bir mutfakta aşçılık yapmak ve seviye atlayarak sürekli yeni bir pasta modelinin kilidini açmaktır.

Renkli pasta süsleri ve lezzetli kremalardan oluşturacağınız pastalarınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilir ve puan toplayarak yeni ürünler çıkartmaya devam edebilirsiniz.

Mutfağınızda bulunan robot, ocak, fırın, sunum tabakları, kesme tahtası, bıçak, spatula, krema torbaları, kek kalıpları ve daha onlarca eşyadan yararlanarak dilediğiniz tatlı türünü yapabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Eğitici oyunlar arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından sevilerek oynanan Unicorn Chef ile iyi bir pasta şefi olabilir ve eşsiz ürünler çıkartabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Chef

    Müşterilerimizin siparişlerini hazırlamaya çalışacağız.
  • Mary le Chef

    Mobil cihazımızda aşçılık yapacağız.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Dungeon Chef

    Onlarca hayvanı avlayarak lezzetli et yemekleri yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Rising Super Chef 2

    Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.
  • Burger Chef Idle Profit Game

    Burgerler hazırlayacak ve satacağız.
  • Top Cooking Chef

    Kendi mutfağınızda aşçılık yaparak yüzlerce lezzetli yemek pişirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.