Unlock 101

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Unlock 101, Android telefonda oynayabileceğiniz kilit açma oyunu.

Unlock 101, kombinasyon kilidi açmaya çalıştığımız hız gerektiren eğlenceli bir mobil oyun. Bölüm geçtikçe zorluk seviyesinin artırıldığı oyun, kafa yormadan oynanabilen, tam vakit geçirmelik bir oyun olmuş.

Basit kaydırmaya dayalı kontrol sistemiyle Android telefonunuzda her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz bu kilit açma oyununda saniyelerle yarışıyorsunuz. Oyunun sinir eden yanı; şifreli asma kilidi açmanın özel bir çaba gerektirmemesi. “Şifre ne olabilir?” sorusunu hiç sormuyorsunuz çünkü kilidi açan şifre rakamların üzerinde yazılı. Bu noktada oyunda ilerlemenin kolay olduğu fikri oluşabilir ancak böyle değil. Kilidi açan rakamlar sadece ilk bölümlerde sabit duruyor. Sonradan rakamların yer değiştirmesiyle, silinip gözükmesiyle, sürenin azalmasıyla oyun zorlaşmaya başlıyor. Bu arada tüm rakamları ayarlamayı bitirdikten sonra butona basmanız gerekiyor kilidin açılması için.

Erkan Calp

Unlock 101

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Unlock 101, şifreli asma kilidi açmaya çalıştığınız reflekslere dayalı iPhone/iPad oyunu.

Unlock 101, şifreli asma kilidi açmaya çalıştığınız, saniyelerin önem kazandığı zevkli bir mobil oyun.

Arkadaşınızı beklerken, toplu taşımada, boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz türde süper eğlenceli bu oyunda kilidi saniyeler içerisinde açmanız gerekiyor. Yanlış zamanda yaptığınız dokunuş süre kaybına neden olduğundan hızlı olmak kadar dikkatli de olmalısınız.

Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan kilit açma oyununda ilerledikçe zorluk seviyesi yükseliyor. Kilidi açan şifreyi oluşturan harf ve rakamların yerine değişmeye başlıyor, silinip görünmeye başlıyorlar. Bunlar yetmezmiş gibi süreniz azalıyor.

Unlock 101 Özellikleri:

  • Oynaması ücretsiz
  • Kolay kontroller (Eşleştirmek için kaydırma, kilidi açmak için dokunma)
  • Kilidin üzerinde farklı türde rakam ve harfler
  • Tamamlamanız gereken görevler
  • Skor odaklı mücadeleci oynanış

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unlock - The Game

    Reflekslerinizi geliştirmek ve daha hızlı telefon kullanmak istiyorsanız bunu oynarken öğrenmeniz mümkün. Unlock - The Game mobil cihazınızın menüsünü bir oyuna çeviriyor.
  • 101 Crane Missions Lite

    101 Crane Missions Lite, kontrolünü sağladığınız vinç ile blokları doğru şekilde yerleştirip bina ve köprüler inşa edeceğiniz keyifli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Smart Unlock

    Smart Unlock uygulaması ile Android mobil cihazlarınızın şifre sorma sürecini özelleştirebiliyorsunuz.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.
  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.
  • 101-in-1 Games

    Bir uygulama, 101 oyun ve sınırsız eğlenceyi bir araya getiren 101-in-1 Games'i kurduktan sonra uzun bir süre yeni bir arayış peşinde olmayacaksınız.
  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • Fun Okey 101 Online

    Fun Okey 101 Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir okey oyunudur