Unnie doll

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Hayal gücünüzü kullanarak eşsiz karakterler tasarlayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden güzel onlarca karakter tasarlayarak hayal gücünüzü kullanacağınız ve yaratıcılığınızı konuşturacağınız Unnie doll, mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan eğlenceli bir tasarım oyunudur.

Etkileyici karakter çizimleri ve sınırsız tasarım ürünü ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, karakterlerinizi yüz, fizik, saç, kıyafet ve daha onlarca farklı alanda dilediğiniz gibi tasarlayarak hayalinizdeki modeli oluşturabilir ve seviye atlayarak yeni tasarım ürünlerinin kilidini açabilirsiniz. Karakterinizi dilediğiniz ten renginde boyayabilir ve istediğiniz saç modelini uygulayabilirsiniz. Yüzlerce elbise ve kıyafet arasından hoşunuza gidenleri seçerek modelinizi giydirebilir ve sayısız aksesuar arasından dilediğinizi seçerek karakterinizi süsleyebilirsiniz.

Oyunda karakter tasarımında kullanabileceğiniz sayısız elbise, saç modeli, makyaj ürünü, takı ve aksesuar, çanta, ayakkabı ve daha birçok ürün yer almaktadır. Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız Unnie doll ile sizde düşlerinizdeki modeli tasarlayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Unnie doll

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
51.6 MB DOSYA BOYUTU

Hayal gücünüzü kullanarak eşsiz karakterler tasarlayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerini barındıran tüm cihazlardan ücretsiz olarak indireceğiniz ve stres gidereceğiniz Unnie doll, yüzlerce kıyafet ver aksesuardan yaralanarak kendi karakterlerinizi tasarlayacağınız ve moda yarışmalarına katılacağınız eğlenceli bir oyundur.

Göz kamaştıran karakter çizimleri ve dekorasyonda kullanacağınız sayısız aksesuar ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, hayalinizdeki karakteri yaratarak dilediğiniz gibi şekillendirmek ve defilelere katılarak puan toplamaktır. Karakterinizin saç ve ten rengini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca yüzlerce kıyafet arasından hoşunuza gideni giydirebilir ve kıyafete uyumlu aksesuarlar bularak modelinizi süsleyebilirsiniz. Etkileyici bir model oluşturmak için cesur kıyafetler seçebilir ve şık takılar kullanabilirsiniz.

Oyunda karakterlerinizi tasarlarken yararlanacağınız 1000’den fazla aksesuar ve kıyafet yer almaktadır. Ayrıca onlarca saç modeli ve ten rengi seçeneği bulunmaktadır. Dilediğiniz tasarım ürünlerini seçerek düşlerinizdeki modeli oluşturabilir ve moda yarışmalarına katılarak birincilik için mücadele edebilirsiniz.

10 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından sevilere oynanan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Unnie doll, klasik oyun kategorisinde kendisine yer bulan kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.