Unroll Me 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Kare bloklardaki desenleri birbirinde bağlayarak zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Ahşap blokları uygun yerlere sürükleyerek topu hedefe ulaştırabileceğiniz ve eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz Unroll Me 2, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, içi oyuk ahşap blokları hareket ettirerek topun hedefe gideceği yolu oluşturmak ve çıkış kapısına ulaşarak yeni bulmacanın kilidini açmaktır. Farklı şekillere sahip kare bloklardan oluşan bir bulmaca platformunda yarışarak blokları çeşitli yönlere sürüklemeli ve uygun bir şekle getirmelisiniz. Bu sayede topu oyukların içinden geçirerek hedef bölgesine götürebilir ve bulmacayı başarıyla tamamlayabilirsiniz. Zihin geliştirici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor yüzlerce bulmaca yer almaktadır. Her bulmacada farklı şekillerden oluşan onlarca blok bulunmaktadır. Blokları doğru yerlere sürükleyerek top için yol yapmalı ve bulmacayı çözmelisiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Unroll Me 2, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Unroll Me 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
169.5 MB DOSYA BOYUTU

Kare bloklardaki desenleri birbirinde bağlayarak zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Unroll Me 2, farklı desenlere sahip ahşap bloklarla eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birkaç basit kuraldan oluşan bu oyunda asıl amaç, kare bloklardan oluşan bir platform üzerinde yarışarak topu hedefe taşımak ve bulmacayı tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açmaktır. Bulmaca tahtasında onlarca farklı şekle ve desene sahip kare blok yer almaktadır. Bu blokları sağa, sola, öne ve arkaya sürükleyerek doğru yerlere taşımalı ve topun geçebilmesi için uygun bir yol yapmalısınız. Bloklardaki oyukları birbirini tamamlayıcı bir vaziyette birleştirmeli ve topun her hangi bir engele takılmadan hedefe ulaşmasını sağlanmalısınız.

Oyunda birbirinden eğlenceli git gide zorlaşan yüzlerce farklı bulmaca yer almaktadır. Bulmacalarda farklı desenlere sahip birçok kare blok bulunmaktadır. Blokları kullanarak topu çıkışa ulaştırmalı ve bulmacayı çözmelisiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Unroll Me 2, sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unroll Me

    Unroll Me, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça popüler bir bulmaca ve zeka oyunudur.
  • Water Me Please

    Suyun çiçeklere ulaşmasını sağlayacağız.
  • The Birdcage 2

    Benzersiz bulmacalar çözeceğiz.
  • Neighbours from Hell: Season 2

    Komşularınız için ilginç tuzaklar hazırlayabileceğiniz macera dolu bir bulmaca oyunudur.
  • Amigo Pancho 2

    Uçan balonlardan yararlanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Isoland 2: Ashes of Time

    Birbirinden eğlenceli ve eğitici bulmacalar çözebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Treasures of Montezuma 2 Free

    Rengarenk blokları eşleştirerek farklı antik eserleri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Obey Me

    Sürükleyici bir hikâyeye ortak olacağız.