Unroll.Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
35.7 MB DOSYA BOYUTU

Unroll.Me mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir e-posta uygulamasıdır

Unroll.Me eğer istenmeyen e-postalardan kurtulma için pratik bir çözüm arıyorsanız işinize yarayabilecek bir mobil e-posta uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Unroll.Me temel olarak e-posta gelen kutunuzu düzenleyerek size daha temiz bir e-posta arayüzü sunuyor. E-postamıza her gün farklı firmalardan reklamlar, broşürler, haber akışları, listeler gibi e-postalar gönderiliyor. Bu e-postalardan kimileri işimize yarasa da kimileri sadece görüntü kirliliği oluşturuyor. İşte Unroll.Me bu problemi ortadan kaldırabiliyor.

Unroll.Me temel olarak e-posta kutunuzdaki postaları sürükleyerek yönetmenizi mümkün kılmakta. Bir e-postayı sola doğru sürüklediğinizde o firmanın mail listesinden çıkıyorsunuz ve size aynı firmadan yeni bir e-posta gönderilmiyor. E-posta kutunuza gelmesini istediğiniz postaları da sağa kaydırarak kaydedebiliyorsunuz. Unroll.Me aracılığıyla düzenlediğiniz e-posta kaynaklarını uygulamanın ayarlarından düzenleyebilmeniz de mümkün.

Unroll.Me Gmail, Yahoo Mail, iCloud ve Outlook.com gibi hesapları desteklemekte.

Can Erdil Şentürk

Unroll.Me

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Unroll.me, tarayıcınız üzerinden çalışan ve posta kutunuza düşen gereksiz postalardan kolayca kurtulmanıza yarayan bir uygulamadır.

Unroll.me, spam e-posta temizleme uygulamasıdır.

Herhangi bir e-posta servisi kullananların en büyük dertlerinden bir tanesi spam postalardır. Çoğu zaman istemediğiniz şekilde başkalarının eline geçen e-posta adresiniz sebebiyle bu derde düşerken, bazen de bilerek bazı posta listelerine dahil olabiliyorsunuz. Çoğu zaman bir internet sitesine üye olurken ya da bir uygulamaya kayıt yaptırırken, işaretlediğiniz "e-posta al" seçeneği, ilerleyen zamanlarda canınızı sıkabiliyor.

Unroll.Me web hizmeti ise bu dertten sizi kolayca kurtarmak için yapım sade ve basit bir uygulama. İnternet sitesine girdiğinizde karşınıza bir kutucuk çıkıyor ve bu kutucuğa, spam maillerden kurtulmak istediğiniz mail adresinizi giriyorsunuz. Gerekli izinleri verdikten sonra Unroll.Me sizin hesabınızı tarıyor ve hangi kaynakların size mail gönderdiğini tespit ediyor. Ardından gereksiz mail aldığınız kaynaklar tek tek listeleniyor ve aralarından artık görmek istemediklerinizi çıkarabiliyorsunuz. Çok kısa süren bu işlemin ardından daha mutlu bir mail alemine adım atmış oluyorsunuz. Ayrıca rollup özelliğiyle aldığınız spam maillerini hizaya da sokmanız mümkün. Size sürekli mail gönderen; ancak bir yerden sonra canınızı sıkan kaynaklardan gelen mailleri, tek bir seferde almanız da rollup özelliğiyle mümkün olabiliyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TurkNet Online İşlemler

    İnternet hattınızla ilgili işlemleri telefonunuzdan yapın.
  • Avast! SecureLine VPN

    Avast! SecureLine VPN ile internet güvenliğinizi sağlayabilirsiniz
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • UC Browser

    UC Browser zengin özellikleri yüksek gezinti hızıyla birleştiren bir mobil internet tarayıcısıdır
  • Yandex.Arama

    Yandex'in internet tarayıcısı ile iPad tabletinizden internet gezintisi yapmak çok daha kolay ve keyifli hale geliyor.
  • Onavo Count Monitor Data

    Mobil cihazınızdan ne kadar internet kullandığınızı gösteren uygulama sayesinde internet paketinizi aşmanızı engelleyebilirsiniz.
  • Internet Downloader & Open It

    Internet Downloader & Open It, iOS cihazlarınız için gelişmiş indirme yöneticisidir.
  • Intel Easy Migration

    Intel Easy Migration ile iOS cihazınızdaki verileri Chromebook'nuza aktarabilirsiniz