UP 9 - Hexa Puzzle!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu

UP 9 - Hexa Puzzle!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve keyifli bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Aynı numaraları bir araya getirerek 9 sayısına ulaşmaya çalıştığınız oyunda stratejik hamleler yapmanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir bulmaca oyunu olan UP 9 - Hexa Puzzle!, 9 sayısına ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda altıgen bloklardan oluşan numaraları uygun yerlerine yerleştirmeniz gerekiyor. Blokları döndürerek aynı sayıları bir araya getirmeniz gereken oyunda tek yapmanız gereken en yüksek sayıya ulaşmak. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Öğrenmesi ve oynaması oldukça kolay olan oyunda süre sınırı olmadan yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. İnternet bağlantısına da gerek duymadan oynayabileceğiniz oyunda hoş grafikler ve animasyonlar bulunuyor. Bulmaca oyunlarını seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olan UP 9 - Hexa Puzzle!, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız UP 9 - Hexa Puzzle'ı mutlaka denemelisiniz.

UP 9 - Hexa Puzzle! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

UP 9 - Hexa Puzzle!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
168 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

UP 9 - Hexa Puzzle!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Stratejik hamleler yaparak ilerlemeye çalıştığınız bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çeken UP 9 - Hexa Puzzle!, sayıları bir araya getirerek 9 sayısına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda altıgen bloklardan oluşan rakamları uygun yerlerine koymanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Kolay bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda aynı zamanda internete de gereksinim duymuyorsunuz. Hoş grafikleri ve animasyonlarıyla da eşsiz deneyimler yaşayabileceğiniz UP 9 - Hexa Puzzle! oyununu mutlaka denemelisiniz.

UP 9 - Hexa Puzzle! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Make7! Hexa Puzzle

    Make7! Hexa Puzzle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir puzzle oyunudur.
  • Hexa Jigsaw Puzzle

    Resimleri doğru bir şekilde tamamlamaya çalışacağız.
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Swiper Puzzle

    Swiper Puzzle, düşünmeye iten bölümler içeren Android bulmaca oyunu.