uu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,646 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

uu, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

uu, Android tablet ve akıllı telefonlarım üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. İlginç bir oyun yapısına sahip olan uu'da son derece minimal bir tasarım konsepitne yer verilmiş. Görsel bileşenlerle uyum içerisinde çalışan ses efektleri oyundan alınan keyfi artıran faktörler arasında.

Oyundaki temel amacımız ekranın merkezinde dönen çembere top fırlatmak ve bunu yaparken başka hiçbir objeye temas etmemek. Çemberin etrafında başka toplar da olduğu için bunu gerçekleştirmesi epey zor oluyor. Çok hassas bir el-göz koordinasyonuna sahip olmamız gerekiyor. Aksi halde fırlattığımız toplar çemberin etrafındakilere temas edebilir ve oyunu kaybedebiliriz.

Oyunda toplamda 200 farklı bölüm sunuluyor. Tahmin ettiğiniz gibi bu bölümlerin her biri giderek artan zorluk seviyesine sahip. İlk birkaç bölümde oyunun genel dinamiklerine alışıyoruz. Geri kalan bölümlerde de yeteneğimizi konuşturmak zorundayız!

Oyunun temel özellikleri;

  • Sade ve basit arayüz
  • Refleks üzerine kurulu oyun yapısı
  • Bitirilen bölümü tekrar oynayabilme
  • Kademeli artan zorluk seviyesi

Refleks ve beceri tabanlı oyunlar oynamak hoşunuza gidiyorsa uu denemeniz gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

uu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
422 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

uu, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.

uu hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkatlerimizi çekti. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda merkezde dönen topa kontrolümüze verilen ufak topları yerleştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapması pek kolay olmuyor çünkü önümüzde pek çok engel mevcut.

Merkezde dönen topun üzerine sabitlenmiş başka toplar var. Bizim atacağımız topların kesinlikle bunlara değmemesi gerekiyor. Yani direkt olarak tam ortalarına fırlatmalıyız. Oyunda zorluk seviyesi giderek artan 200 bölüm bulunuyor. Neyse ki ilk birkaç bölümde oyuna ısınmamız için yeterli süre sunuluyor. Zaten çok fazla bir kural olmadığı için bu süreç hemen bitiyor.

Oyunun en dikkat çekici taraflarından bir diğeri de bitirdiğimiz bölüme tekrar dönüp oynayabilmemiz. Bu sayede yeterli pratik yapma şansı elde edebiliyoruz.

uu'da benzerlerinde de gördüğümüz o minimal atmsofer sunuluyor. Oyun yeterince zor olduğu için yapımcılar başka bir detay üzerinde durmamışlar ve ortaya mümkün olabildiğine basit bir konsept çıkartmaya çalışmışlar. Açıkçası başarılı olduklarını söyleyebilirim. Eğer beceri oyunları dikkatinizi çekiyorsa uu'yu denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu