Uyuma

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,265 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Uyuşturucu ile mücadeleye destek vermek için Uyuma uygulamasını kullanabilirsiniz.

Uyuma uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden uyuşturucu ile mücadeleye destek verebilirsiniz.

Uyuşturucu, günümüzün en kötü alışkanlıklarından biri olmaya devam ediyor. Çocuk, genç ve yaşlı demeden her yaştan insan bu kötü alışkanlığa maruz kalarak bedelini hayatıyla ödeyebiliyor. Özellikle çocuklarımızın bu belaya bulaşmaması için çeşitli önlemler almak ve dikkatli olmakta fayda var. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Uyuma uygulaması, sokakta karşılaştığınız uyuşturucu ticaretini emniyet yetkililerine iletmeniz için büyük kolaylık sağlıyor.

Kişisel bilgilerinizi sisteme kaydettikten sonra, şüphelendiğiniz durumları kimliğiniz gizli kalacak şekilde ihbar edebiliyorsunuz. Emniyet sistemine konum bilgisiyle birlikte ulaşan bu ihbar, anında bölgedeki ekiplere iletilerek uyuşturucu ticaretini yapanların yakalanması sağlanıyor. Eğer siz de uyuşturucu ticaretine karşı durarak, bu işi yapanların gereken cezayı almasını istiyorsanız Uyuma uygulamasını indirerek gerekli durumlarda ihbarda bulunabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Uyuma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
17.1 MB DOSYA BOYUTU

Uyuma uygulaması ile uyuşturucu ile mücadeleye destek vererek, şüpheli durumlarda online ihbar yapabilirsiniz.

Uyuma uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan, şahit olduğunuz uyuşturucu ticaretini anında ihbar edebilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı’nın uyuşturucu ile mücadele kapsamında hayata geçirdiği Uyuma uygulaması, vatandaşların anında ihbar hizmetinden faydalanabilmelerini sağlıyor. Özellikle genç ve çocukların bu kötü alışkanlıktan uzak durması için bilinçli olmamız gerektiğinden, karşılaştığınız uyuşturucu ticareti durumlarını kısa sürede ihbar ederek bölgeye yakın olan ekipleri harekete geçirebilirsiniz.

Uyuma uygulamasını indirdikten sonra kişisel bilgilerinizi sisteme kaydetmeniz gerekiyor. Bu adımdan sonra, emniyet yetkililerin haberdar olması gereken durumlarla karşılaştığınızda kimliğiniz gizli olacak şekilde online ihbarda bulunabiliyorsunuz. Yaptığınız ihbar, bulunduğunuz konum bilgisiyle birlikte en yakın ekiplere iletilerek bu duruma son veriliyor. Eğer siz de uyuşturucu ile mücadeleye destek vermek istiyorsanız, Uyuma uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EGM Mobil

    EGM Mobil uygulamasını kullanarak Emniyet Genel Müdürlüğü ile alakalı tüm işlemlerinizi halledebilirsiniz.
  • Aski

    Aski Genel Müdürlüğü'nün resmi Android uygulamasıdır.
  • İzsu Genel Müdürlüğü

    İzsu Genel Müdürlüğü uygulaması ile faturalarınızı cebinizden ödemenin yanı sıra abonelik işlemlerinizi yapabilir, arıza bildiriminde bulunabilirsiniz.
  • Karayolları Genel Müdürlüğü

    Karayolları Genel Müdürlüğü, Android cihazınız ile birlikte yollardayken size bir çok konuda yardımcı olabilecek ücretsiz ve yeni yol asistanı uygulamasıdır.
  • DHMİ Genel Müdürlüğü

    DHMİ Genel Müdürlüğü, 50'den fazla havalimanın uçuş bilgilerine anlık olarak ulaşabileceğiniz resmi bir uygulama.
  • NVİ Mobil

    Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü hizmetlerine NVİ Mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • Meteoroloji Hava Durumu

    Hava durumunu kolayca öğrenebileceğiniz Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi Android uygulaması.
  • ESHOT

    ESHOT, Eshot Genel Müdürlüğü'nün İzmirlilere ücretsiz olarak sunduğu bir resmi mobil uygulamadır. Otobüs saatlerini ve izmirim kartınızdaki bakiyeyi kolaylıkla öğrenin.