Vestel Evin Aklı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Akıllı beyaz eşyalarınızı Vestel Evin Aklı uygulamasıyla uzaktan kontrol edebilirsiniz.

Vestel Evin Aklı uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden evinizdeki akıllı beyaz eşyalarınızı uzaktan yönetebilirsiniz.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sadece telefonlar değil, evlerimizdeki beyaz eşyalar da “akıllı” özelliğini kazanmaya başladı. Fırın, klima, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi akıllı eşyalar, evde olmadığınız zamanlarda uzaktan yönetilebilmesiyle büyük kolaylık sağlıyor. Vestel de akıllı beyaz eşya konusunda sektörde önemli bir konuma sahip. Beyaz eşyalarınızı akıllı telefonlarınızdan yönetebilmeniz için Vestel Evin Aklı uygulamasını da geliştiren şirket, birçok işinizi siz evde olmasanız dahi gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Akıllı beyaz eşyalarınızı uygulama ile eşleştirdikten sonra cihazların çalışma durumunu görüntüleyebileceğiniz Vestel Evin Aklı uygulamasında, çalışma saatlerini de dilediğiniz gibi programlayabiliyorsunuz. Oldukça kolay bir kullanıcı arayüzü sunan uygulama sayesinde klimanızı sıcak veya soğuk olarak önceden çalıştırabilir, fırına koyduğunuz yemekleri siz eve gelene kadar pişirebilir ya da çamaşır ve bulaşıklarınızın yıkanmasını sağlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Vestel Evin Aklı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
69.5 MB DOSYA BOYUTU

Vestel Evin Aklı uygulamasıyla evinizdeki akıllı beyaz eşyaları uzaktan kontrol edebiliyorsunuz.

Evinizdeki akıllı eşyalarınızı uzaktan yönetmek istiyorsanız, iOS cihazlarınıza yükleyeceğiniz Vestel Evin Aklı uygulaması ile birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknolojik gelişmeler insanların hayatlarını kolaylaştıracak yenilikler sunmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de akıllı beyaz eşyalar diyebilirim. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, klima vb. eşyalar artık uzaktan kontrol edilebiliyor ve bu sayede evde olmadan tüm işlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Vestel marka akıllı beyaz eşyalarınız varsa, Vestel Evin Aklı uygulamasıyla eşleştirdikten sonra tüm cihazlarınızın çalışma durumunu takip edebilirsiniz. Dilediğiniz zaman çalışma saatlerini programlama imkanı sunan Vestel Evin Aklı uygulaması ile siz eve gelene kadar ortamı soğutma veya ısıtma işlemini halledebilir, fırına koyduğunuz yemekleri pişirebilir ve daha birçok işinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Eğer siz de bu kolaylıklardan faydalanmak istiyorsanız, Vestel Evin Aklı uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vestel Evin Aklı TV

    Vestel Evin Aklı TV uygulaması, evinizdeki güvenlik sistemini bulunduğunuz her yerden kontrol etme imkanı sunuyor.
  • HomeWhiz

    HomeWhiz uygulamasıyla akıllı beyaz eşyalarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Kasa Smart

    Akıllı ev cihazlarınızı Kasa Smart uygulamasıyla kontrol edebilirsiniz.
  • BrightNest

    BrightNest uygulamasını kullanarak kolayca Android akıllı cihazlarınızdan ev işlerinizi yönetebilirsiniz.
  • Akıllı Çay Bardağı

    Birbirinden farklı sorulara ev sahipliği yapan Akıllı Çay Bardağı APK, oyunculara eğlenceli anlar sunuyor.
  • Mi Home

    Akıllı ev cihazlarınızı Mi Home uygulaması üzerinden yönetebilirsiniz.
  • Haven

    Akıllı telefonunuzu bir ev güvenlik sistemine dönüştürün
  • Vestel Cloud

    Vestel Cloud uygulaması akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı bulut ortamında güvenle saklamanızı sağlıyor.