Vikings at War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Vikinglerin dünyasına adım atacağız.

Seal Media tarafından geliştirilen Vikings at War ücretsiz bir strateji oyunudur.

Klasik bir MMO strateji oyunu olarak mobil platform oyuncularına sunulan Vikings at War ile destansı bir savaş dünyasına adım atacağız. Vikinglerin gizemli dünyasına adım atacağımız yapım da fırtına dağlarını aşağacak ve varış noktasına ulaşmaya çalışacağız. 20’den fazla özgün yapının yer aldığı oyunda PvE ve PvP savaşlarına katılacağız. Oyun içerisinde yeni yapılar inşa edebilecek, Viking kahramanlarını geliştirebileceğiz.

Sadece Android platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncuları da bir araya toplayacak. Gerçekçi grafiklere sahip olan oyunda büyüleyici grafiklere uygun alt yapı müzikleri de yer almaktadır. Çeşitli etkinlikler, turnuvalar ve daha fazlası ile oyunculara yeni içerikler ve ödüller de sunulmaya devam ediyor.

Google Play’de 4.1 gibi bir inceleme puanına sahip olan mobil strateji oyununda sürükleyici atmosfer ve kaliteli dövüş mekanikleri yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilen Vikings at War ile aksiyon dolu mücadelelere katılabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Vikings at War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
252.8 MB DOSYA BOYUTU

Vikinglerin dünyasına adım atacağız.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz bir strateji oyunu olarak sunulan Vikings at War, Seal Media imzası ile geliştirildi ve yayınlandı.

MMO oyunları arasında yer alan ve oldukça başarılı bir süreç atlatan Vikings at War,  gizemli dünyası ile oyuncuları kendisine hayran bırakıyor. Dünyanın dört bir yanından oyuncuların yer aldığı yapım da PvE ve PvP savaşlatrı katılacak ve bu savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız. Oyuncular korkusuz bir Vikings savaşçısı olarak dünyanın çeşitli yerlerinde savaşacak ve gerçekçi bir orta çağ atmosferine dahil olacaklar.

20’den fazla özgün yapı inşa edebileceğimiz yapımda aldığımız stratejik kararlar da hayati önem taşıyacak. Oyuncular Viking kahramanlarını geliştirebilecek ve daha güçlü bir hale getirebilecekler. Tamamen ücretsiz olarak oynanan ve geliştirilmeye devam edilen Vikings at War, dünya çapında geniş kitleler tarafından oynanmaktadır.

4.1 inceleme skor puanı ile alanında orta sıralarda yer alan başarılı yapım kaliteli grafikleri ve eşsiz ses efektleri ile oyunculara sürükleyici bir oynanış sunuyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alliance at war

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Heroes at War

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Vikings Gone Wild

    Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • European War 6: 1804

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacağız.
  • Pirate Sails: Tempest War

    Korsan savaşlarına katılacağız.
  • Vietnam War: Platoons

    Zorlu savaşlar bizleri bekliyor.