Vineyard Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli eşleştirmeler yaparak farklı mekanları restore edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Eğlenceli bulmacalar eşleştirmeler yaparak eski bir tatil köyünü en baştan yenileyebileceğiniz ve istediğiniz gibi dekor edebileceğiniz Vineyard Valley, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara sunulan eşsiz bir oyundur.

Göz alıcı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, eşleştirme bloklarını patlatarak puan toplamak ve tatil köyünü yenileyebilmek için çeşitli malzemelerin kilidini açmaktır. En az 3 aynı renge ve şekle sahip eşleştirme bloğunu yan yana veya alt alta getirerek blokları patlatabilir ve ihtiyacınız olan puanları kazanabilirsiniz. Bu sayede tatil köyünde ihtiyaç duyulan tüm malzemelere ulaşabilir ve yeni bir dekorasyona imza atabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda mutfak dolabı, koltuk, fırın, ocak, fırın, tezgah ve daha onlarca farklı mutfak eşyası yer almaktadır. Tatil köyünü yeniden düzenleyerek farklı bir hava katabilir ve mutfağını restore ederek görevleri tamamlayabilirsiniz. Klasik oyunlar arasında bulunan Vineyard Valley’e ücretsiz olarak ulaşabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Vineyard Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Çeşitli eşleştirmeler yaparak farklı mekanları restore edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Vineyard Valley, çeşitli eşleştirmeler yaparak farklı mekanları restore edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı renk ve şekildeki onlarca blok yığını arasından uygun eşleştirmeleri yaparak puan toplamak ve dekor için gerekli malzemeleri satın almaktır. Aynı renkteki en az 3 eşleştirme bloğunu bir araya getirerek blokları patlatabilir ve ihtiyacınız olan puanlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede restore edeceğiniz eski bir tatil köyü için gerekli tüm obje ve malzemelere ulaşabilirsiniz. Tatil köyünü dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve mutfağını yeniden dekore edebilirsiniz.

Oyun içerisinde dekor ve restorasyon işlemlerinde kullanabileceğiniz koltuk, tezgah, fırın, dolap ve daha onlarca farklı malzeme yer almaktadır. Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Vineyard Valley, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disc Golf Valley

    Disk fırlatarak hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.