Virtuagym Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz evde spor ve egzersiz yapma uygulamasıdır.

VirtuaGym Fitness, evde egzersiz ve spor yapmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz faydalı bir spor uygulamasıdır.

Uygulama size gün içinde evde aletsiz bir şekilde yapabileceğiniz egzersiz ve spor aktivitelerini listeleyerek sunar. Bu egzersizleri size sunarken çeşitli bilgiler de verir. Örneğin bir egzersizin yeni başlayanlar için, orta seviye ve ileri seviye olanlar için olup olmadığını belirtir. Siz de buna göre istediğinizi seçersiniz.

3D video şeklinde bu egzersizleri size sunan uygulama aynı zamanda bir de zamanlayıcı verir. Uygulamadaki egzersizler sabah egzersizi, evde yapılabilecek egzersizler ve spor salonunda yapılabilecek egzersizler olarak kategorilendirilmiştir. Böylece spor salonunda aletli egzersiz de yapabilirsiniz.

Uygulamanın ayarlarından isterseniz zaman için verilen tik tak sesini, geri sayım ve motivasyonel sesleri açıp kapatabilir, egzersizler arasında istediğiniz kadar bir dinlenme süresi koyabilirsiniz. Eğer yoğun bir hayatınız varsa ve evde egzersiz yapmak istiyorsanız sizin için ideal olan bu uygulamayı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Virtuagym Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
61.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz egzersiz ve spor uygulamasıdır.

Zaman sıkıntısı olan, çok yoğun iş hayatına sahip olan veya spor yapmak için dışarıya çıkmak zorunda kalmak istemeyen insanlar için geliştirilmiş bir uygulama olan VirtuaGym Fitness, gerçekten çok faydalı bir platform.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama içerisinde pek çok çeşitli egzersiz bulunmakta. Bu egzersizler sabah, ev egzersizi ve spor salonu egzersizi olarak kategorilere ayrılmış. Spor salonunu seçerseniz ekstra aletlerden faydalanmanız gerekiyor.

Aynı zamanda size sunulan bu egzersizler, yeni başlayan, orta seviye ve ileri seviye olarak da ayrılmış. Yine bu egzersizleri size sunarken onlar hakkında çeşitli bilgiler de veriyor. Bu sayede kendinize en uygun egzersizi seçebiliyorsunuz.

Egzersizler 3D video şeklinde uygulamada bulunuyor, böylece bakarak bu egzersizleri uygulayabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada bildirim sesleri ve motivasyonel sesler gibi şeyleri de istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Eğer siz de evde egzersiz yapmak istiyorum, fakat nereden başlayacağımı bilemiyorum diyorsanız, VirtuaGym'e göz atabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Tone It Up

    Kadınlara özel en iyi fitness uygulaması
  • Updown Fitness

    Updown Fitness, evde kendi başına spor yapmak isteyen Android kullanıcılarına özel programlar oluşturup takip eden ücretsiz bir egzersiz uygulaması.
  • LG Fitness

    LG Fitness, kullanıcıların günlük spor etkinliklerini takip etmeleri için hazırlanmış bir spor uygulamasıdır.
  • Fitness Point

    Fitness Point, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness uygulamasıdır.
  • 21 Day Fitness Tracker

    21 Day Fitness Tracker sağlıklı yaşamak için spor yapan ve yediklerine dikkat eden kullanıcılara hitap eden bir seçenek.