Virtual Table Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Virtual Table Tennis gerçekçi fizik motoru ile öne çıkan bir masa tenisi oyunudur

Virtual Table Tennis benzerlerinden sunduğu yüksek gerçekçilik ve kalite ile ayrılan bir mobil masa tenisi oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir masa tenisi oyunu olan Virtual Table Tennis'de dokunmatik kontrollerle oldukça iyi bir şekilde uyum sağlayan bir raket kontrol yöntemi kullanılıyor. Hareketleri doğal bir şekilde yapabilmenize imkan veren bu kontrol sistemi gerçekçi fizik hesaplamalarıyla birleşmekte.

Virtual Table Tennis'in kontrol yapısı ve fizik motorunun haricinde oyunda yer alan yapay zeka da oldukça başarılı. Bu yapay zeka sistemi bir insanın hareketlerini taklit edebiliyor. Hamlelerinize verilen tepkiler, atış hızı, dayanıklılık ve savunma Virtual Table Tennis'in yapay zekasında yer verilen etkenler.

Virtual Table Tennis'i internet bağlantınız veya bluetooth üzerinden diğer oyunculara karşı da oynayabilmektesiniz. Böylece oyun çok daha heyecanlı hale geliyor ve oyunculara gerçek masa tenisi karşılaşmaları yapma imkanı veriliyor.

Can Erdil Şentürk

Virtual Table Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Virtual Table Tennis

Virtual Table Tennis, iPhone ve iPad'leri üzerinde masa tenisi oyunu oynamak isteyen kullanıcıların bulabileceği en iyi ve kaliteli iOS oyunu. Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen oldukça kaliteli ve başarılı bir oyun olan Virtual Table Tennis sayesinde kendinizi gerçekten masa tenisi oynuyor gibi hissedebilirsiniz.

Oyunun en güzel özellikleri arasında 3 boyutlu fizik sistemi ve online olarak diğer oyuncular ile oynama bulunuyor. Dünyanın dört bir yanındaki diğer online oyuncular ile karşılıklı olarak masa tenisi oynama imkanı sunan oyun sayesinde gerçek zamanlı masa tenisi keyfi yaşıyorsunuz.

Arcade, turnuva, pratik ve çok oyuncu modları sayesinde sabit bir heyecan sunmayan oyunda yeterince iyi olmadığınızı düşünüyorsanız, ilk olarak yeterince antreman yaparak daha sonra rakipleriniz karşısına çıkabiirsiniz. Böylece rakipleriniz karşısında ezilmeyerek daha başarılı olma şansınız bulunuyor.

Oyun içerisindeki Game Center, Twitter ve Facebook entegrasyonları sayesinde arkadaşlarınızı görebiliyor ve dilerseniz onlarla birlikte de masa tenisi oynayabiliyorsunuz. Fizik sistemi gibi 3 boyutlu ses sistemine de bulunan oyunda kulaklık yada gelişmiş ses sistemlerini kullanarak yöne göre ses algısını yaşayamk mümkün.

Oyunun kalitesini, oynanışını ve heyecanını yaşayabilmek için Virtual Table Tennis'i iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ediyorum. Oyun içerisindeki standart masa tenisi ve oynadığınız alan dıışında biriktirdiğiniz yada satın aldığınız altınlar ile farklı ortam ve masa temaları alabilmek mümkün.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual Table Tennis 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa tenisi oyunudur.
  • Table Tennis 3D

    Table Tennis 3D, 10'dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında olmayı başarmıştır.
  • Table Tennis Champion

    Table Tennis Champion, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi masa tenisi oyunu.
  • Table Tennis Touch

    Table Tennis Touch, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici ve gerçekçi bir masa tenisi oyunu.
  • World Cup Table Tennis

    Keyifli bir masa tenisi oyunu olan World Cup Table Tennis kaliteli grafikleri ve gelişmiş fizik motoruyla dikkat çekiyor.
  • Super Rally Table Tennis

    Hızlı tenis maçları yaparak doyasıya eğlenin.
  • World Table Tennis Champs

    Uluslararası tenis maçlarına hazır mısın?
  • Real Table Tennis

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa tenisi oyunudur.