Visit İzmir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Visit İzmir, İzmir'e dair tüm güncel bilgilerin yer aldığı şehir rehberi uygulaması.

Visit İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi yazılım şirketi İzmir Teknoloji tarafından tamamen yerli yazılımla geliştirilen şehir rehberi niteliğinde bir mobil turizm uygulaması.

İzmir’in 2 bin 300’den fazla tarihi ve turistik yerlerine dair bilgi, fotoğraf ve videolarına yer verilen uygulama, İzmir’in tarihi, kültürel, doğal zenginliklerini keşfetmek isteyenlere rehberlik ediyor. Türkiye’deki dijital turizm altyapısını tamamlayan ilk şehir olan İzmir’i gezmek isteyenlere Visit İzmir mobil turizm uygulaması tavsiyemizdir.

Visit İzmir Mobil Turizm Uygulaması İndir

Bergamalı sepet ustasından Çeşme’deki lüks otellere, İzmir’in 8 bin 500 yıl öncesine uzanan ilk yerleşim yeri Yeşilova Höyüğü’nden müze ve sanat galerilerine ve az bilinen doğa alanlarına, bu alanlardaki canlılara kadar tüm noktalara dair detaylı bilgilere Visit İzmir üzerinden erişilebiliyor. Gastronomi, tarih ve kültür, somut olmayan kültürel miras, doğa ve kırsal gibi 11 farklı kategoride İzmir’in turistik cazibelerine dair yazıllı ve görsel bilgilerin işlendiği uygulamanın içeriği konunun uzmanları ve Visitİzmir kullanıcıları tarafından düzenli olarak güncelleniyor.

Visit İzmir aynı zamanda bir sosyal medya platformu olarak tasarlandı. Kullanıcılar İzmir’in turistik değerlerine dair yorum yapabiliyor, fikirlerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor, kendi turizm noktalarını beğenip favorilerine ekleyebiliyor ve önerilerde bulunabiliyor. Şehirdeki güncel etkinlikler ve yenilikleri ulaştıran Visitİzmir, tanıtım mecrası olarak da hizmet veriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı Başkanı Tunç Soyer, Visitİzmir mobil turizm uygulamasına ilişkin “Başka bir turizm mümkün anlayışımızın bir örneği olan bu yenilikçi çalışma, şehirdeki tüm kurumların vizyon ortaklığının bir sonucu. Turizmin dünya genelinde dijitalleştiği ve küçük ölçekli turizmin yaygınlaştığı pandemi sürecinde önemli bir adım attık. İzmir dijital turizm altyapısını tamamlayan ilk şehir oldu. Visitİzmir sayesinde turistler İzmir’in 30 ilçesinde, 12 ay boyunca farklı noktaları ziyaret edebilecek. Şehrin az bilinen yüzlerce cazibe noktasına kolayca erişerek turizm sektörünün ve esnafımızın ekonomisini büyütecek” diyor.

Erkan Calp

Visit İzmir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
99.4 MB DOSYA BOYUTU

Mobil turizm uygulaması Visit İzmir, 30 ilçeyi kapsayan 11 kategori ve 2 bin 300'den fazla tarihi ve turistik noktaya dair bilgi veriyor.

Visit İzmir, İzmir’i gezmek isteyenlere şehrin 2 bin 300’den fazla noktası hakkında bilgi veren mobil turizm uygulaması.

Gastronomi, tarih ve kültür, kültürel miras, doğa ve kırsal gibi 11 farklı kategoride 30 ilçeyi kapsayan tarihi ve turistik noktalara dair bilgi, fotoğraf ve videonun yer aldığı uygulamanın içeriği uzmanlar ve kullanıcılar tarafından düzenli olarak güncelleniyor, yeni bilgiler ekleniyor. İzmir’i gezmek, daha yakından tanımak isteyenler için rehber niteliğinde uygulama Visit İzmir, App Store’dan indirilip, Türkiye ve İngilizce olmak üzere iki dil seçeneğiyle kullanılabiliyor.

Visit İzmir - Şehir Rehberi Uygulaması İndir

Visitİzmir, İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini keşfetmek isteyenlere rehberlik ediyor. Kullanıcılar, İzmir’in 30 ilçesinde 12 ay boyunca farklı noktaları ziyaret edebiliyor, şehrin az bilinen yüzlerce cazibe noktasına harita üzerinden kolayca erişebiliyor. Visit İzmir sadece bir şehir rehberi değil, aynı zamanda bir sosyal medya platformu ve tanıtım mecrası. Kullanıcılar, İzmir’in turistik değerlerine yorum yapabiliyor, düşüncelerini diğerleriyle paylaşabiliyor, kendi turizm noktalarını beğenip favorilerine alabiliyor ve yepyeni noktalar tavsiye edebiliyor. Visit İzmir, sürekli güncelleniyor. Güncel etkinlikler ve yenilikleri kullanıcılara ulaştıran Visit İzmir, tanıtım mecrası olarak da işlev görüyor.

Visit İzmir projesi nasıl hayata geçirildi? Başkan Tunç Soyer’in açıklaması; “Hızla değişen ve dönüşen günümüz dünyasında dijitaldeki varlığınız çok önemli… Biz de bu amaçla şehrimizin tüm paydaşlarıyla birlikte Visitİzmir projesini başlattık. Bir şehir vizyon ortaklığıyla hareket ettik. Bu proje, İzmir Vakfı tarafından hazırlanan İzmir Turizm Tanıtım Stratejisi’nin ilk önemli adımı niteliğinde. Proje kapsamında, Vakfımız İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte kırk uzmanın desteğini alarak bir yıl süreyle çalıştı. Projeye Sun Express de ortak oldu ve tüm aşamaları destekledi. Veri toplamayla başlayan ve kapsamlı bir dijital turizm ansiklopedisine dönüşen Visitİzmir’in altyapısında güçlü bir envanter var. Bu nedenle Visitİzmir, şehrimizin olağanüstü zenginliğini ortaya koyan ve noktalar arasında erişimin nasıl olacağını gösteren bir dijital turizm altyapısı. Başka bir turizm mümkün anlayışımızın bir örneği olan bu projenin ana amacı, şehrimizin refahını metropol ve kırsal alanda bir bütün olarak artırabilmek. Projenin bir paydaşı olan tüm kurumlara ve İzmir Vakfı’nın tüm üyelerine teşekkür ediyorum.”

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İzmir Mekan Rehberi

    İzmir mekan arama, etkinlik takibi için en iyi mobil uygulama.
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Yarımada İzmir

    Yarımada İzmir uygulaması ile İzmir yarımadasındaki gezilecek ve görülecek yerleri keşfedebilirsiniz.
  • Acil İzmir

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Acil İzmir Mobil Uygulaması, depremde iletişimi kolaylaştıracak.
  • Nilüfer Turizm

    Nilüfer Turizm, online olarka Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak bilet almanızı sağlayan remsi Nilüfer Turizm uygulaması.
  • TRAFI Türkiye

    TRAFI Türkiye uygulaması ile İzmir, İstanbul ve Ankara illerindeki toplu taşıma araçları için tarife bilgilerine ulaşabilirsiniz.