Vox Voyager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Vox Voyager, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Vox Voyager, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan Vox Voyager'da zevkli zamanlar geçirebiliyoruz.

Rengarenk bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkan Vox Voyager, renkli blokları eşleştirip labirentleri ortaya çıkarmaya çalıştığımız bir oyundur. Oyunda yer alan onlarca bölüm ve farklı zorluk seviyelerini geçmek için mücadele ediyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Benzersiz bir bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğim Vox Voyager, keyifle oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyundur. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz Vox Voyager'ı mutlaka denemelisiniz.

Kendi bölümlerinizi üretip diğer oyuncuların oynaması için paylaşabileceğiniz oyunda yaratıcılığınızı da konuşturuyorsunuz. Zorlu görevlere de sahip olan oyunda kolay bir oynanış yer alıyor. 5 farklı dünyada geçen Vox Voyager, renk severlerin mutlaka denemesi gereken bir bulmaca oyunudur.

Vox Voyager oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Vox Voyager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Vox Voyager, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Vox Voyager, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunudur. Zorlu bölümleriyle dikkatimizi çeken Vox Voyager'da labirentleri çözmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olan Vox Voyager, renkli blokları kullanarak labirentleri çözmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda renkli blokları döndürerek ve eşleştirerek bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyor ve aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Farklı zorluk seviyelerinin de yer aldığı oyunda onlarca bölümü geçmeye çalışıyorsunuz. Benzersiz bir kurguya sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Elinizi çabuk tutmalı ve kısa sürede bölümleri geçmelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Vox Voyager'ı sakın kaçırmayın.

Kendi bölümlerinizi de yapabileceğiniz oyunda ürettiğiniz bölümleri paylaşabilir ve tüm dünyadaki oyuncuların oynamasını sağlayabilirsiniz. Zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyun renkli bölümleriyle de dikkat çekiyor. Eğer basit ama etkili bir bulmaca oyunu arıyorsanız Vox Voyager'ı tercih edebilirsiniz. 

Vox Voyager oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu