Wallz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Wallz mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır

Wallz eğer mobil cihazınızın ana ekranında sürekli aynı duvar kağıdını görmekten sıkıldıysanız size aradığınız duvar kağıdı seçeneklerini sunacak bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulaması olan Wallz size her zaman Android cihazınıza uygun yeni duvar kağıdı seçenekleri sunmayı başarabilen bir uygulama. 100.000'in üzerinde yüksek kaliteli duvar kağıdını bir araya getiren Wallz günlük olarak güncelleniyor ve her gün yeni duvar kağıtlarını arşivine kazandırarak kullanıcılara sunuyor.

Wallz'da göze goş görünen bir uygulama arayüzü mevcut. Kullanıcılar kategoriler altından duvar kağıtlarına göz atabiliyorlar. Ayrıca uygulama içindeki arama modülünü de duvar kağıdı bulmak için kullanabilirsiniz. Beğendiğiniz duvar kağıtlarını favorilerinize alabilir, sonradan hızlı bir şekilde bu duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz. Wallz duvar kapıtlarını Android cihazınıza kaydetmenize de izin vermekte.

Wallz içerisinde ana ekran ve kilit ekranı için duvar kağıdı önizlemeleri görmenize izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

Wallz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Wallz yüksek kaliteli duvar kağıtlarına yer veren bir duvar kağıdı uygulamasıdır

Wallz ana ekranınızı ve kilit ekranınızı canlandıracak sayısız yüksek kaliteli duvar kağıdı seçeneğine yer veren bir mobil uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulaması olan Wallz, iOS cihazınızın ekranıyla uyumlu duvar kağıtlarını tek tek arama ve bulma derdinden sizi kurtarıyor. Günlük olarak güncellenen Wallz mevcut haliyle 100.000'den fazla duvar kağıdına yer veriyor ve her geçen gün bu sayı artıyor.

Wallz uygulamasında duvar kağıtlarına göz atmak için farklı seçeneklere sahipsiniz. Dilerseniz kategoriler altında listelenen duvar kağıtlarına göz atabilir, dilerseniz uygulama içindeki arama bölümünü kullanarak duvar akğıdı arayabilirsiniz. Bunun yanında dilediğiniz duvar kağıdını favorileriniz arasına alabiliyorsunuz. Sonradan favorilerinize eklediğiniz duvar kağıtlarına hızlı bir şekilde erişebilmeniz de mümkün.

Wallz'ın güzel bir özelliği seçeceğiniz duvar kağıtlarına farklı fotoğraf filtreleri uygulamanıza izin vermesi. Bu sayede duvar kağıtlarındaki renkleri tercihlerinize göre yapılandırabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notch Battery Bar

    Çentikli Android telefonlarda çentiğin çevresinde pil seviyesini gösteriyor.
  • Samsung QuickStar APK

    Samsung Good Lock QuickStar APK: Hızlı ayarlar menüsünü renklendirin, ekran simgelerini kaldırın, saat yerini değiştirin.
  • Samsung NavStar APK

    Samsung Good Lock NavStar APK: Android telefonunuzun navigasyon çubuğunu özelleştirin.
  • Flick Launcher

    Flick Launcher uygulaması akıllı telefonlarınıza yeni özellikler katan başarılı bir launcher uygulaması.
  • Power Shade

    Power Shade uygulaması ile bildirim panelini kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.
  • Sesame

    Sesame uygulamasıyla akıllı telefonlarınızda gelişmiş ve derinlemesine arama yapabilirsiniz.
  • Navbar Apps

    Navbar Apps uygulamasıyla akıllı telefonlarınızın görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.
  • Darkmatte

    Darkmatte uygulamasında koyu tonların hakim olduğu ikon paketlerini bulabilirsiniz.