Wandering Night

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir mobil kart oyunu

Wandering Night, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunu olark karşımıza çıkıyor. Stratejik savaşlar vermeniz gereken oyunda zorlu engelleri aşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Rastgele haritalarda mücadele edip zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken bir oyundur. Eğlenceli bir atmosfere sahip olan oyunda zorlu görevleri de tamamlamanız gerekiyor. Yüzlerce kart koleksiyonuna sahip olabileceğiniz oyunda birbirinden güçlü kartlara sahip olabiliyorsunuz. Basit oynanışıyla da dikkat çeken oyunda eğlenceli kurallar yer alıyor. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceği bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Onlarca zorlu görevi tamamlamanız gereken oyunda rakiplerinize de meydan okuyorsunuz. Stratejik hamleler yapmanız gereken Wandering Night oyununu sakın kaçırmayın.

Wandering Night oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Wandering Night

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir mobil kart oyunu

Wandering Night, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil kart oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olan Wandering Night, eğlenceli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle karşımıza çıkıyor. Zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda stratejik hamleler yaparak ilerliyor ve galip gelmeye çalışıyorsunuz. Rastgele haritalarda mücadele edip zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken bir oyunda yüzlerce kart koleksiyonu yer alıyor. Basit oynanışıyla da dikkat çeken oyunda eğlenceli kurallar yer alıyor. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceği bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Onlarca zorlu görevi tamamlamanız gereken oyunda rakiplerinize de meydan okuyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Wandering Night sizleri bekliyor.

Wandering Night oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Kungfu Arena - Legends Reborn

    1 numaralı dövüş sanatları strateji oyunu
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!