War Machines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
525 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu

War Machines, Android platformunda yüksek kalitede grafikler sunan online tank savaş oyunu. Telefonunuzda tank oyunlarına yer veriyorsanız, dünyanın dört bir köşesinden oyuncularla üç dakikalık nefes kesen mücadelelere gireceğiniz bu oyuna bir şans vermelisiniz. Ücretsiz indirilebilir olmasına karşın görsellik, ses ve oynanışıyla dört dörtlük bir oyun karşımızda.

Telefon/tabletinizde 1GB altı ücretsiz oynayabileceğiniz multiplayer destekli tank savaşı oyunu arıyorsanız War Machines’i tavsiye ederim. Farklı ülkelerin ikonik tanklarından beğendiğinizi seçip takım bazlı savaşlara giriyor veya tek başınıza çarpışıyorsunuz. Savaşlar çok kısa sürüyor. Üç dakika içerisinde düşman tanklarının işini bitirmeniz gerekiyor. Çorak topraklar, Avrupa şehirleri, 2. Dünya Savaşı meydanlarında düşmanlar sizi bekliyor. Düşmana karşı üstünlük kurmak için savaş alanını çok iyi tanımanız kadar tankınızı geliştirmeniz de önemli.

Erkan Calp

War Machines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
226.1 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en iyi online tank savaş oyunu

War Machines, iPhone ve iPad’de oynanabilen çok oyunculu online tank savaş oyunu. 226MB boyutuyla 16GB iOS cihaz kullanıcılarının ilgisini çeken tank oyununda farklı ülkelerin ikonik tankları yer alıyor. 2. Dünya Savaşı meydanlarında kısa süreli nefes kesen mücadelelere giriyorsunuz. Savaş planı için zamanınız yok. Bölgeyi keşfedin ve üç dakika içerisinde düşman tanklarının işini bitirin!

Konsol kalitesinde grafikler, ses ve oynanış sunan online tank savaş oyunlarından biri War Machines. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan online tank oyununda iki mod bulunmakta. Takım halinde hareket edip çarpıştığınız bir mod ile tek başınıza, rambo misali savaştığınız mod seçenekler arasında. Tank sayısı da tatmin edici. Keşif için birebir hafif tanklardan ağır ve güçlü tank olan panzere birçok tank var. Tankınızın parçalarını yükseltebileceğiniz gibi görünümünü değiştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Furious Tank : War of Worlds

    Dünya savaşına girin!
  • Battle Tanks: Legends of World War II

    2. Dünya Savaşı dönemi tanklarıyla savaşıyoruz.
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • Super Tank Blitz

    Super Tank Blitz Android oyununda kendi tankınızı tasarlayıp online savaşıyorsunuz.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Party!

    Takım halinde savaşın, düşman tanklarını bitirin.
  • Super Mega Death Tank

    Tek kişi düşman üssüne giriyorsunuz.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!