War Of Champions Idle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda rol oyunları arasında yerini alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan War Of Champions Idle RPG, dev yaratıklara ve canavarlara karşı savaşarak ganimet toplayacağınız ve karakterlerinizi özelleştirebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Olağanüstü grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı yeteneklere ve özelliklere sahip onlarca karakter arasında size uygun olanı seçerek savaş meydanlarında aksiyon dolu bir serüvene çıkmak ve rakiplerinizle birebir mücadele ederek seviye atlamaktır. Savaş haritası üzerinde ilerleyerek düşman karakterleri tek tek etkisiz hale getirebilir ve savaş kahramanlarının kilidini açabilirsiniz. Bu sayede güçlü bir ordu kurabilir ve çeşitli klan savaşlarına katılabilirsiniz. Oyun, otomatik mod sayesinde çevrimdışı olsanız dahi karakterlerin savaşmalarına müsaade eder ve böylece oyunu oynamadığınız anlarda dahi ödül kazanmanızı sağlar. Sürükleyici savaş senaryoları ve aksiyon dolu bölümleri ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz War Of Champions Idle RPG, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

War Of Champions Idle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
206 MB DOSYA BOYUTU

Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren War Of Champions Idle RPG, ilginç yaratıklara karşı savaşarak ganimet kazanacağınız ve farklı savaş kahramanları toplayarak güçlü bir ordu kuracağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özellikler ve savaş aletleriyle donatılmış onlarca karakter arasında dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir mücadele etmektir. Savaş haritası üzerinde ilerleyerek karşınıza çıkan tüm yaratıkları etkisiz hale getirmeli ve farklı savaşçıları toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Bu sayede kendinize çeşitli özel güçlere sahip güçlü karakterlerden geniş bir ordu kurabilir ve klan savaşlarında avantaj sağlayabilirsiniz. Oyunda çevrimdışı olsanız dahi kahramanlar savaşmaya devam ederler. Böylece oyunda aktif olmasanız bile ödül kazanmaya devam eder ve seviye atlarsınız.

Rol oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyuncularla paylaşılan War Of Champions Idle RPG, 500 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • War of Legions

    Gerçek zamanlı lonca savaşlarına katılacağız.
  • Aion: Legions of War

    MMORPG dünyasında savaşacağız.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Dragon Champions

    Yüzlerce farklı asker tiplemesinden yararlanabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunudur.
  • Idle Undead Beauty

    İnternetsiz macera oyunu oynayacağız.
  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.