Warhammer AoS Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Birbirinden özel savaşçı kartlarından dev bir koleksiyon oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Strateji savaşlarında rol alarak nefes kesen kart savaşlarına katılacağınız ve kendi karakterlerinizi tasarlayarak rakiplerinizle online arenada mücadele edeceğiniz Warhammer AoS Champions, mobil platformda kağıt oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Etkileyici savaş taktikleri ve ilginç karakterlerden oluşan koleksiyon kartları ile dikkat çeken bu oyunda amaç, zorlu görevler üstlenerek farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce karakter ile aksiyon dolu savaşlara katılmak ve ganimet kazanarak yola devam etmektir.

Karanlık zindanlarda sinsice saklanmış düşman birliklerini etkisiz hale getirerek sonraki görevlerin kilidini açacak ve birbirinden güçlü yeni savaş kahramanlarını ordunuza katacaksınız.

Oyunda her biri özel güçlerle ve ilginç kostümlerle donatılmış yüzlerce savaşçı kartı yer almaktadır.

Ayrıca düelloların yapıldığı onlarca ürkütücü mekan ve arena bulunmaktadır. Kendi savaş taktiklerinizi geliştirerek rakiplerinize diz çöktürmeli ve koleksiyonunuzdaki kart sayısınız artırmalısınız.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerle buluşan Warhammer AoS Champions, 100 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Warhammer AoS Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
149.1 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden özel savaşçı kartlarından dev bir koleksiyon oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak hizmet veren Warhammer AoS Champions, birbirinden güçlü karakterlerle donatılmış yüzlerce savaşçı kartından yararlanarak rakiplerinizle düellolara katılacağınız benzersiz bir oyundur.

Sürükleyici savaş senaryoları ve aksiyon dolu sahneleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, karanlık zindanlarda dolaşarak zorlu görevlerin üstesinden gelmek ve rakiplerinizle birebir mücadele ederek ganimet toplamaktır.

Ölümcül güçlere ve silahlara sahip farklı savaşçılardan dev bir koleksiyon oluşturmalı ve rakibinizin hamlesine uygun bir kartı sürerek stratejik planlar yapmalısınız. Doğru kart hamleleri ile rakiplerinizi kısa sürede etkisiz hale getirebilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Bu sayede yeni savaşçı kartlarının kilidini açarak farklı hünerleri olan birçok savaşçıya ulaşabilir ve savaşlarda daha başarılı olabilirsiniz.

Mobil platformda kağıt oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Warhammer AoS Champions, sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warhammer: Chaos & Conquest

    Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.
  • Dragon Champions

    Yüzlerce farklı asker tiplemesinden yararlanabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunudur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Super Mecha Champions

    Farklı dönüşüm mekanizmalarına sahip onlarca savaş robotu ile aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • Descarte

    5 kart ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.
  • Warhammer 40,000: Tacticus

    Başarılı serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Tacticus, Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Skip-Bo

    Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.