Warz.ioi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Warz.ioi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Warz.ioi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı birimlerin ve bağımlılık yapıcı kurgunun yer aldığı oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Çıkardığı oyunlarla bizleri telefonların başına kitlemeyi başaran 111Percent'in yeni strateji oyunu olan Warz.ioi, farklı birimlerin ve harika kurgunun yer aldığı bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Başarılı bir oynanışa sahip olan oyunda birimlerinizi uygun yerlere yerleştirerek mücadele ediyor ve zorlu aşamaların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz Keyifli bir oynanış da sunan oyunda basit ve bağımlılık yapıcı bir atmosfer yer alıyor. Piksel tarzı grafiklere ve seslere de sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Büyüleyici kahramanlara sahip olan Warz.ioi'yi toplu taşıma araçlarında zaman geçirmek için tercih edebilirsiniz. Renkli arayüzü ve eğlenceli sesleriyle bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Warz.ioi oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Warz.ioi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Warz.ioi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Warz.ioi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunudur. Eşsiz bir deneyim sunan oyunda hem zevkli vakit geçirebiliyor hemde arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunu olan Warz.ioi,  arkadaşlarınızla mücadele etme imkanı sunuyor. 111Percent firmasının en yeni oyunu olan Warz.ioi, aynı zamanda bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. Mücadele gücü bir hayli yükek olan oyunda gelişmiş taktikler kurmalı ve büyüleyici karakterleri kontrol etmelisiniz. Keyifli bir oynanış da sunan oyunda zorlu aşamaların üstesinden gelmelisiniz. Bağımlılık yapıcı etkisi ve başarılı grafikleriyle de ön olana çıkan oyunda piksel tarzı grafikler yer alıyor.

Toplu taşıma araçlarında zaman geçirmek için oynayabileceğiniz oyunda başarılı olabilmek için birimlerinizi güzel bir şekilde yerleştirmeli ve tüm bölümleri tamamlamalısınız. Harika bir deneyim sunan Warz.ioi'yi kaçırmayın.

Warz.ioi oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.