Water Shooty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Water Shooty Android oyununda saklanarak düşmanları vuruyoruz.

Water Shooty, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon oyunu. Ateş etmeli hareketli mobil oyunları seviyorsanız, sadece 30MB boyutunda olan süper eğlenceli bu oyuna bir şans vermelisiniz. Sadece Android platformunda 1 milyon indirmeyi geçen oyunda siper alarak düşmanları vurmaya çalışıyorsunuz.

Yerli yapım mobil oyunlar arasında olan Water Shooty, TPS oyunu ancak online değil, bölüm bazlı ilerliyor. Çok iyi saklanan düşmanları indirerek ilerliyorsunuz. Uzağınızda olan düşmanları vurmak için ekrana basılı tutmanız yeterli oluyor. Nişan almak, yönü ayarlamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Bu noktada oyunun çok kolay, sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz ancak değil. Kafanızı yanlış zamanda çıkarır, ekrana fazla basarsanız ölüyorsunuz. Bölüm sonlarında çıkan boss’lar da oldukça zorluyor. Bu arada oyun aktif internet bağlantısı gerektirmiyor. İnterneti kapatıp da oynayabilirsiniz.

Water Shooty Android Oyunu Özellikleri

  • Bağımlılık yapan ve basit aşamalar
  • Göz alıcı grafikler
  • Sonsuz bölümler
Erkan Calp

Water Shooty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
206.4 MB DOSYA BOYUTU

Water Shooty iOS Oyunu İndir: Hepsini geçebilir misiniz?

Water Shooty, Türk yapımı mobil aksiyon oyunu. İnternet bağlantısı gerektirmeyen üçüncü şahıs nişancı oyunu, vakit geçirmek için birebir. Diğer ateş etmeli oyunlardan farklı olarak nişan almakla uğraştırmıyor, kolayca ekrana dokunmanız düşmanı öldürmek için yeterli oluyor. Dış kamera açısından oynanış sunan ateş etmeli hareketli oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, her yerde rahatça oynayabileceğiniz bu yapımı kesinlikle denemelisiniz. iOS platformunda da indirmesi ve oynaması ücretsiz!

Ufak boyutlu eğlence dozu yüksek bir TPS oyunu Water Shooty. Yapımcıları Türk. Oyunda bir şeylerin arkasına gizlenerek diğer bir deyişle kendinize siper yaparak düşmanlarla çarpışıyorsunuz. Oldukça uzağınızdan ateş açan düşmanları etkisiz hale getirmek için ekrana basılı tutarak ateş ediyorsunuz. Nişan alma olayı yok ancak ilerlemek çok basit değil. Bölüm sonlarında çıkan boss’lar da oldukça iyi mücadele ediyor. Bu arada online bir oyun değil, kimseyle savaşmıyorsunuz. Ya bölüm bölüm ilerliyorsunuz ya da sonsuz seviyelerde hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mighty Army : World War 2

    2. Dünya Savaşı temalı harika bir TPS oyunu
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Battle Prime

    Battle Prime Android Oyunu İndir: FPS ve TPS türünü sevenler kaçırmasın!
  • Bullet Battle

    Yerli yapım çok oyunculu nişancı oyunu
  • Earth Protect Squad

    Dünyayı uzaylılardan koruyun.
  • Metro 2077. Last Standoff

    Yerin metrelerce altında zombiler sizi bekliyor!
  • Left to Survive

    Hayatta kalmak için ayrıl!
  • Treasure Raiders: Zombie Crisis

    Hazine akıncılarıyla maceraya atılın!