Weapons Throwing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Weapons Throwing, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur. Aslında ismi kendisini gayet açıklayıcı nitelikte olan oyunda temel amacınız düşmana silah fırlatmak.

Oyunun konusuna göre gökyüzünde Yusdaril adlı bir ada vardır ve bu ada diğer adalarla iyi komşuluk ilişkileri içerisindedir. Fakat bir gün bu iyi ilişkiler bozulma noktasına gelir ve adanın lordu 6 kahramanı çağırıp onlara adalarını korumalarını söyler.

Buna göre kahramanların ellerindeki silahları sürekli olarak çoğaltıp fırlatma şansları vardır. Bu şekilde adayı korumaya ve kurtarmaya çalışırlar. Siz de bu adanın kaderini belirleyecek olan savaşta yer alıyor ve silah fırlatarak düşmanlarınızı yok etmeye çalışıyorsunuz.

Bir rol yapma oyunu olarak farklı bir konuya ve hikayeye sahip olmasının yanında oyun yapısının da yenilikçi ve değişik olması da bu tarz oyun severleri cezbedebilir diye düşünüyorum. Çünkü genel olarak diğer rol yapma oyunlarına benzemiyor.

Oyunda yukarıda da söylediğim gibi düşmanlarınıza elinizdeki silahları atıyor ve düşmanlarınızın attıkları silahlardan kaçmaya çalışıyorsunuz.Oyunda 6 farklı karakterden birisini seçebiliyorsunuz ve hepsinin farklı yetenekleri bulunuyor. Ayrıca hangi silahları atmak istediğinize de siz karar veriyorsunuz. Ayrıca görünmez olma gibi farklı güçlendiricileri de kullanabiliyorsunuz.

Bununla birlikte oyun piksel art tarzı grafikleri ile de dikkat çekiyor. Fakat bu basit grafiklere sahip olduğu anlamına gelmesin, aksine hem grafikler hem de animasyonlar gayet detaylı ve hoş görünecek şekilde tasarlanmış. Sanki doksanların bir çizgi filmini izliyor gibi hissediyorsunuz.

Eğlenceli bir rol yapma oyunu olan Weapons Throwing'i indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Weapons Throwing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
41.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Weapons Throwing, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz farklı bir rol yapma oyunudur. Aslında aksiyon kategorisine de girebilecek olan oyun, rol yapma tanımından biraz dışarı çıkıyor gibi duruyor.

Weapons Throwing, farklı konusu ve hikayesi ile dikkat çekiyor. Bununla birlikte diğer rol yapma oyunlarına oranla daha farklı bir oyun yapısına sahip olması da, sürekli benzer oyunlar oynamaktan sıkılanlara cazip gelebilir diye düşünüyorum.

Öncelikle oyunun hikayesinden biraz bahsetmek gerekirse, gökyüzünde bulunan Yusdaril adlı bir ada vardır ve bu ada komşu adalarla gayet iyi geçinirken bir anda barış tehlikeye girer ve adanın başkanı da 6 kahramanı yanına çağırıp adayı korumalarını emreder. Bunun için de onlara özel bir güç verir, bu güç de ellerindeki silahları sürekli olarak çoğaltıp karşısındaki düşmana fırlatabilme yeteneğidir. Siz de bu 6 farklı kahramandan birini seçerek savaşa katılıyor ve adanın kaderini belirliyorsunuz.

Kahramanların hepsinin kendine özgü yetenekleri var. Yine fırlatmak istediğiniz silaha da siz karar veriyorsunuz. Bununla birlikte görünmez olup düşmanın fırlattığı silahlardan kaçınabilme gibi özel güçlendiriciler de yine oyunda mevcut.

Oyun yapısı, oynama şekli ve hikayesiyle birlikte oyunun grafikleri de gayet başarılı diyebilirim. 90'lı yıllarda bir çizgi film izliyormuşsunuz etkisi yaratan grafikler ve animasyonlar piksel art tarzında ve gayet detaylıca tasarlanmış.

Eğlenceli bir rol yapma oyunu olan Weapons Throwing'i indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weapon Throwing RPG 2

    Nefes kesen klan savaşları yapabileceğiniz sürükleyici bir rol oyunudur.
  • Throwing Knife Deluxe

    Throwing Knife Deluxe mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bıçak fırlatma oyunudur
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu