Wild Bloom

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden farklı bulmacalar ile karşılaşacağız.

Nostopsign Inc tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformlarında yayınlanan Wild Bloom bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

Candy Crush tarzında bir yapıya sahip olan Wild Bloom’da aynı türdeki nesneleri yan yana ve alt alta getirecek, kombinasyonlar yaparak yok etmeye çalışacağız. Birbirinden zorlu bulmacalara ev sahipliği yapan oyun içerisinde görsel efektler de oldukça hoş bir açıda karşımıza çıkacak.

10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen yapım da oyuncular aynı türdeki nesnelerin en az üç tanesini yan yana ve alt alta getirecek, verilen hamle sayısı ile istenen puana erişmeye çalışacaklar.

Yapım içerisinde oldukça eğlenceli bir oynanış yer alırken her bulmacanın da kendine göre zorluğu olacak. Bunlara ek olarak oyun içerisinde çok sayıda sevimli yaratık da bulmacaları çözme konusunda bize yardımcı olacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

Wild Bloom

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
282.8 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden farklı bulmacalar ile karşılaşacağız.

Mobil bulmaca oyunu olarak Nostopsign Inc tarafından geliştirilen Wild Bloom günümüzde 10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Şeker patlatma oyununa oldukça benzeyen Wild Bloom ile aynı türdeki nesneleri alt alta ve yan yana getirerek patlatacak, belirtilen puana ulaşarak bir sonraki bulmacayı görme fırsatı elde edeceğiz.

Basitten zora doğru ilerleyeceğimiz oyun içerisin de her bulmaca bir öncekine göre daha zorlu bir yapı da karşımıza çıkacak. Oyuncular rengarenk içerikler eşliğinde birbirinden güzel bulmacaları çözerek eğlenceli anlar yaşayacaklar.

Dünyanın dört bir yanından 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım içerisinde bazı sevimli yaratıklar da olacak. Oyuncular bu yaratıklar eşliğin de bulmacaları daha çabuk çözecek ve onlar vasıtası ile ipuçları toplayabilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Wild Clash

    Taktik savaşlarına katılacağız.
  • Wild Hunt

    Avcılık dünyasına giriş yapacağız.
  • Vikings Gone Wild

    Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.
  • Wild West: New Frontier

    Gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.