Wild Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Taktik savaşlarına katılacağız.

Android ve İOS kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak sunulan Wild Clash, ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

Unic Games tarafından geliştirilen Wild Clash’da bizleri aksiyon ve eğlence dolu bir atmosfer bekliyor. Minik karakterlerin yer aldığı yapımda gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz.

Benzersiz karakterlerin ve çeşitli silahların yer aldığı oyunda karakterimizi seçecek, geliştirecek ve gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Oldukça basit grafiklere sahip ola nmobil aksiyon oyununda içerik tatmin edici özelliklere sahiptir.

6 farklı oyun modunun yer aldığı yapımda MOBA türünde bir aksiyon deneyimi bizleri bekliyor olacak. Ses efektleri ile desteklenen yapım da kahramanların kendilerine has özellikleri de bulunmaktadır. Çeşitli taktiklerde yapabileceğimiz oyunda, görsel fektler ile eğlenceli bir mobil oyun deneyimi yaşayacağız.

Oyuncular seviye atladıkça sağlık ve saldırı gibi özellikleri de artış gösterecektir. Oyuncular hızlı bir şekilde seviye atlayarak rakilerinden daha etkili bir konuma gelebilirler. Mobil cihazımızda ücretsiz olan Wild Clash, eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Wild Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
222 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda aksiyon dolu mücadeleler bizleri bekliyor.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan Wild Clash, ücretsiz bir oyundur.

Unic Games imzası ile hem Android hem de İOS platformuna çıkış yapan Wild Clash, sürükleyici oyun tarzı ile kısa sürede 100 binden fazla oyuncuya ulaşmayı başardı. Bünyesinde çok sayıda kahramanı barındıran yapım, zengin içeriği ile de bizlere eğlenceli zamanlar sunmaktadır.

Oyun içerisinde karakterimizin seviyesini artırmaya ve karşımıza çıkan düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. 6 farklı oyun modu ile farklı savaş deneyimleri yaşayacak ve kaliteli bir savaş dünyasına giriş yapacağız.

Oyun içerisinde yaptığımız savaşlar gerçek zamanlı ve gerçek oyunculara karşı olacak. Yani oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına ihtiyaç duyacağız. Oyun içerisinde arkadaşlarımız ile klan kurabilir ya da mevcut klanlara katılabiliriz. Basit grafiklere ve basit arayüzlere sahip olan mobil oyunda karşımıza çıkan görevleri de yaparak sürpriz içerikler kazanabilir ve karakterimiz için kullanabileceğiz.

Savaşlar sonrasında kazandığımız sandıkları açarak çeşitli yeteneklere ve özelliklere sahip olabileceğiz. Wild Clash ile akıllı telefon ve tabletlerimizde eğlenceli anlar yaşayacağız.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gladiator Heroes Clash

    Gladyatör savaşlarına katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Wild Bloom

    Birbirinden farklı bulmacalar ile karşılaşacağız.
  • Wild Hunt

    Avcılık dünyasına giriş yapacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Fellow: Eternal Clash

    Eş zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Tennis Clash

    Gerçekçi tenis maçları yaparak profesyonel bir sporcu olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Vikings Gone Wild

    Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.