Wild Crocodile Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Wild Crocodile Simulator 3D, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir simülasyon oyunu.

Son dönemlerde mobil dünyada farklı simülasyon oyunlarıyla karşılaşmaya başladık. Özellikle vahşi doğa simülasoynları en fazla rağbet gören kategoriler arasında yer alıyor. Oyunseverler tarafından bir hayli ilgi gören bu oyun kategorisine yeni katılan Wild Crocodile Simulator 3D, simülasyon oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında.

Android tablet ve akıllı telefonlarımıza ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda vahşi doğaya bir timsahın gözünden bakıyoruz. Oyundaki yegane amacımız vahşi hayvanlara karşı mücadele etmek ve hayatta kalmak. Buna ek olarak, doğanın bir kanunu olarak, kendimize uygun bir eş bulup aile kurmak da birincil görevlerimiz arasında.

Oyunun en dikkat çeken özellikleri arasında RPG tarzı bir oyun yapısına sahip olması. Kontrolünü ele aldığımız timsahın özelliklerini artırabilme ve hatta onu evrimleştirebilme şansına bile sahibiz. Bu aşamaları geçtikçe daha güçlü hale geliyor ve düşmanlara karşı daha rahat karşı koyabiliyoruz. Aksiyon dozu yüksek bir deneyim sunan Wild Crocodile 3D'de tam tamına 20 bölüm bulunuyor ve bu bölümlerin her biri zorlu görevlerle doldurulmuş.

Gerçekçi su ve çevre modellemeleriyle kalite algısını bir seviye yukarı taşıyan Wild Crocodile Simulator 3D ücretsiz, sürükleyici ve kaliteli bir simülasyon oyunu arayanların göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Wild Crocodile Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Wild Crocodile Simulator 3D vahşi doğa simülasyonları oynamaktan keyif alan kullanıcıların denemesi gereken seçeneklerden biri.

Wild Crocodile Simulator 3D vahşi doğa simülasyonları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi. iOS cihazlara tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda tehlikeli ve güçlü bir timsahın kontrolünü ele alıyoruz.

Oyunun en güzel yanı RPG tarzı bir işleyişe sahip olması. Kontrolünü ele aldığımız timsahın özelliklerini ve gücünü zamanla artırabiliyor ve hatta kazandığımız tecrübe puanlarını kullanarak evrim geçirtebiliyoruz.

Tüm bu hayatta kalma çabası içerisinde kendi timsah ailemizi kurmamız da gerekiyor. Elbette bu hiç de kolay değil çünkü etrafta bizden başka tehlikeli hayvanlar da mevcut. Toplamda 20 farklı bölüm bulunan oyunda zebralara, fillere, gergedanlara ve diğer canlılara karşı amansız bir mücadelenin içerisine giriyoruz. Bu yüzden bir an önce güçlenmek ve özelliklerimizi artırmak, hayati öneme sahip.

Wild Crocodile Simulator 3D'de yer alan çevre ve canlı modellemeleri tatminkar seviyede. Suyun ve doğanın hareketleri oyuna çok güzel bir şekilde yansıtılmış. Kaliteli görsellere bir de görevini sorunsuz bir şekilde yerine getiren kontrol mekanizması eklenince, oyun mutlaka denenmesi gereken simülasyon oyunları arasına giriyor. Vahşi doğa simülasyonları dikkatinizi çekiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir alternatif arıyorsanız, Wild Crocodile Simulator 3D'yi denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crocodile Simulator 3D

    Crocodile Simulator 3D, simülasoyn oyunlarından hoşlananlara farklı bir deneyim yaşatmak için tasarlandı.
  • Wild Tiger Simulator 3D

    Wild Tiger Simulator 3D simülasyon oyunları oynamaktan zevk alan bünyelerin hoşuna gidecek bir yapım.
  • Wild Eagle Hunter Simulator 3D

    Wild Eagle Hunter Simulator 3D, gök yüzünün fatihi olarka bilinen kartalları kontrol ederek özgürce uçarak avlanacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Wild Wolf Simulator 3D

    Wild Wolf Simulator 3D, doğal yaşamda bir kurt olarak gittikçe güçlenmeye ve ölmemeye çalışacağınız heyecanlı bir Android simülasyon oyunu.
  • Wild Lion Simulator 3D

    Wild Lion Simulator 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir aslan simülasyonu oyunudur.
  • Wild Cheetah Sim 3D

    Wild Cheetah Sim 3D vahşi bir çitayı yönettiğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Crocodile Attack 2016

    Crocodile Attack 2016, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Plane Simulator 3D

    Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur