Wild Things: Animal Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.

Android ve İOS platformuna keyifle oynanan Wild Things: Animal Adventure, oyunculara eğlenceli dakikalar sunuyor.

Rengarenk grafikleri ve eğlenceli atmosferi ile 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kurmaya hazırlanan yapımda ilerlemeye çalışacak ve karşımıza çıkan aynı nesneleri yok etmeye çalışacağız. Candy Crush tarzında bir yapıya sahip olan bu mobil oyunda da rengarenk fasulyeler ve şekerler yer alıyor.

Oyuncular bu nesnelerin aynılarını yan yana ve alt alta getirerek yok etmeye çalışacaklar. Oyun içerisinde her bölüm için farklı sayıda hamle sayımız yer alacak. Örneğin 40 hamle sonucunda bölümü tamamlamamız bizden istenilecek.

Eğer nesneleri yok etmek istiyorsanız minimum 3 tanesini yan yana veya alt alta getirmeniz gerekecek. Eğer 3’den fazla aynı nesneyi yan yana getirebilirseniz daha fazla nesnenin yok olmasına sebep olacak ve bu da sizin için bir artı durum oluşturacaktır. Oyun içerisinde birbirinde farklı zorluklara sahip onlarca bölüm bulunmaktadır.

Ücretsiz olarak oynanan mobil oyun, çarpıcı grafikleri ve zengin içeriği sayesinde oyuncuların gönlünde taht kuracak gibi görünüyor.  

Doğukan Çağlakpınar

Wild Things: Animal Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda rengarenk bir bulmaca oyunu oynayabilirsiniz.

Birbirinden farklı oyun modlarının yer aldığı Wild Things: Animal Adventure isimli mobil oyun, oyunculara keyifle ve bir o kadar da zorlu bulmacalar sunuyor.

Geçtiğimiz yıllarda Candy Crush adında bir mobil oyun patlama yapmış ve inanılmaz bir popülariteye sahip olmuştu. Wild Things: Animal Adventure’da da sistem buna benzer işliyor. Oyun içerisinde aynı renk ve aynı cinsteki nesneleri alt alta ve yan yana getirecek, onları yok etmeye çalışacağız.

Birbirinden farklı zorlukta seviyelere sahip olan yapım, kolaydan zora doğru ilerleyerek oyunculara sürükleyici bir atmosfer sunuyor. Oldukça renkli grafiklerden oluşan mobil oyun, alt yapı ses efektleri ile de oyunculara keyifli bir oynanış tarzı sunuyor.

Oyun içerisinde 3’den fazla nesneyi yan yana getirerek kombolar yapabilir ve daha fazla nesnenin yok olmasını sağlayabilirsiniz. Efektleri ile oldukça başarılı olan yapım, Android ve İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak oynanmaktadır. Benzersiz içerikler ile oyunda hiç sıkılmayacak ve bıkmayacaksınız. Unutmadan hatırlatalım, oyun içerisinde favori hayvanınızı seçebilir ve mücadeleye onunla katılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Wild Bloom

    Birbirinden farklı bulmacalar ile karşılaşacağız.
  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Jones Adventure Mahjong

    Gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Adventure Escape: Time Library

    Zaman kütüphanesinin sırlarını ortaya çıkaracağız.
  • Seascapes: Trito's Adventure

    Eğlenceli eşleştirme bölümlerinin yer aldığı keyif verici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Season Match Puzzle Adventure

    Büyüleyici mekanlarda dolaşarak keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Animal Jam

    Seçtiğimiz hayvanı yönlendireceğiz.