WildCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
1,496 TOPLAM İNDİRME

Vahşi bir hayvanı canlandıracağız.

Mobil platform oyuncularına oldukça keyifli bir dünya sunan WildCraft’da 3D grafikler yer alıyor.

Turbo Rocket Games tarafından mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan WildCraft’ta sıradan bir vahşi hayvanı canlandıracağız. Oyun içerisinde bulunan vahşi hayvanlardan bir tanesini karakter olarak seçecek ve hayata onun gözünden bakacağız. Türkçe dil seçeneğine de sahip olan mobil oyunda 3 farklı karakterden birini seçerek oyuna giriş yapacağız.

Oyun içerisinde seçtiğimiz karakter ile doğal ortamlarda dolaşacak ve avlanacağız. Buna ek olarak kendi ailemizi kuracak ve yavrularımızı besleyebilmek için çeşitli yollar arayacağız. Macera tarzında bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkan yapım da eşsiz grafikler bulunmaktadır. Oyuncular kaliteli grafikler eşliğinde gerçek bir dünyada mücadele edecek ve hayatta kalabilmek için her türlü yolu deneyecekler.

3D olarak oynayacağımız mobil oyunda, çevrimiçi maceralara katılabilecek ve ailemizi korumak için tehlikeli düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz. GooglePlay’de 4.7 gibi bir inceleme puanı alan yapım, oldukça sürükleyicidir.
 

Doğukan Çağlakpınar

WildCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Tehlikeli bir hayvanı kontrol edeceğiz.

Mobil cihazınızda vahşi bir hayvanı canlandırmak ister misiniz?

Birbirinden farklı vahşi hayvanların yer aldığı oyunda, kendimize bir hayvan seçecek ve hayata oyun gözlerinden bakacağız. Oldukça sağlam grafikler ile mobil platform oyuncularına sunulan yapım, Türkçe dahil olmak üzere birçok dili destekliyor. Oyun içerisinde vahşi hayvanımız ile aile kuracak, yavru sahibi olacak ve yavrularımıza bakabilmek için avlanacağız.

Detaylı ve titizlikle hazırlanılmış olan bir dünyada mücadele edecek ve birbirinden farklı tehlikeler ile karşı karşıya geleceğiz. Oyun içerisinde birçok görevde bizlere sunuluyor. Bu görevler arasında avlanma en başta geliyor. 

Oyun içerisinde çeşitli maceralara atılacak ve aksiyon dolu anlar yaşayacağız. Mevsim değişim döngüsü ile birbirinden farklı hava olaylarını da yaşayacağız. 3D grafikler ile oyunculara en iyi kamera açılarını sunan mobil oyun, Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak oynanmaktadır. Dileyen oyuncular arkadaşlarıyla oyunun tadını beraber çıkarabilirler. Oyuncular birbirleri ile yardımlaşarak tehlikelere karşı mücadele edebilirler.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.