WinWing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Savaş uçağını seç ve bu amansız hava aksiyonundaki yerini al.

İt dalaşı patlaması, farklı eğimli türler, hareket deseni ve saldırı modlarından vahşi gök gücü düşmanlarına karşı çılgın hava savaşlarını kazan. Ekran senin için savaş alanın olur; yoğun füzeler, lazerler, mermiler her yeri kaplar. Sıcak ateş hattında nasıl hayatta kalacaksın?

Favori savaşçı üs modelini seç ve onu inşa et! Hayal edebileceğin her parçayla jet modifiye et. 100'den fazla benzersiz ama gerekli yükseltilebilir uçak parçası farklı nadirlikte sadece sana ait kişiselleştirilmiş savaşçında birleşir! Savaşçının modifikasyonları görünür ve sonunda savaşçı galaksi uzay savaş gemisine evrilecek.

Uçağın için ücretsiz jetonlar ve yükseltme modülleri otomatik olarak sunulacak. Arkana yaslan, rahatla ve istediğin gibi oyna. Çok çabalamadan ilerlemendeki adıma yardım etmek için yeterli kaynakların olacak. Gerçek zamanlı co-op veya daha çok tek oyunculu seferler keşfetmeni bekliyor!

Ömer Dursun

WinWing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Savaş uçağını seç ve bu amansız hava aksiyonundaki yerini al.

İt dalaşı patlaması, farklı eğimli türler, hareket deseni ve saldırı modlarından vahşi gök gücü düşmanlarına karşı çılgın hava savaşlarını kazan. Ekran senin için savaş alanın olur; yoğun füzeler, lazerler, mermiler her yeri kaplar. 

En iyi silahları seçmende ve yıkıcı füzelerle düşmanları şaşırtmanda sana yardımcı olacaklar ancak düşman jetlerine kritik saldırılar yapmak için en güçlü toplarını yüklü tutmalısın. Metalin eridiği gerçek bir mermi cehennemine hoş geldin!

Favori savaşçı üs modelini seç ve onu inşa et! Hayal edebileceğin her parçayla jet modifiye et. 100'den fazla benzersiz ama gerekli yükseltilebilir uçak parçası farklı nadirlikte sadece sana ait kişiselleştirilmiş savaşçında birleşir.

Geniş bir uçak ve yükseltme gamı, çok sayıda görev ve mücadele ile eski usul bir adrenalin patlaması sağlıyor. Saldırmaya hazır ol. Gerçek zamanlı co-op veya daha çok tek oyunculu seferler keşfetmeni bekliyor!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burning Sky

    Burning Sky Android Oyunu İndir: Süper eğlenceli retro uçak savaş oyunu
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Aero Smash

    Retro uçak savaş oyunu
  • Go Plane

    Güdümlü füzelerden ne kadar kaçabilirsiniz?
  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • 1945 Air Force

    1945 Air Force, Android için geliştirilen başarılı bir uçak oyunu olarak ön plana çıkmaktadır. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilmektedir.
  • Exoplanets: The Rebellion

    Android cihazınızda arcade salonlarının klasiklerini yaşatan yeni ve ücretsiz bir uçak savaşı oyunu oynamak istiyorsanız Exoplanets: The Rebellion hoşunuza gidecektir.