Wire SorryBro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Wire SorryBro, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Wire SorryBro, piyasaya sürdüğü oyunlarla bizi ekranların başına kitleyen ve çileden çıkaran Ketchapp'ın bir başka oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda tahmin edebileceğiniz gibi yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Ünlü Ketchapp şirketinin yeni mobil oyunu olan Wire SorryBro, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz beceri oyunudur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda engellerden kaçmaya çalışıyorsunuz. Refleks ölçen oyunda esnek animasyon ve hoş müzikler yer alıyor. Tek dokunuş ile oynanan oyunda dikkatli olmalı ve engellere çarpmamalısınız. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz Wire SorryBro oyunu sizleri bekliyor.

Hoş görselleri ve etkileyici müzikleriyle karşmıza çıkan oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak. Zorlu engeller arasında ilerlemeye çalışıyor ve liderlik tablosunda üst sıralara çıkıyorsunuz. İnternetsiz de oynayabileceğinz Wire SorryBro'yu boş zamanlarınızda oynayabilirsiniz.

Wire SorryBro oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Wire SorryBro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Wire SorryBro, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Wire SorryBro, popüler oyun şirketi Ketchapp'ın yeni bağımlılık yapan oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tıpkı benzerleri gibi reflekslerinizi ölçen oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Sonsuz kurguya sahip bir beceri oyunu olan Wire SorryBro, sizleri bekliyor. Oyunda dikkatli olmalı ve engeller arasında süzülerek ilerlemelisiniz. Diğer nesnenelere çarpmamalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Farklı zorlukta bölümlerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Hoş müziklere de sahip olan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar ölçebiliyorsunuz. Engellerden kaçmaya yönelik bir beceri oyunu olan Wire SorryBro'yu boş zamanlarınızda oynayabilir ve can sıkıntınızı bir nebze olsun geçirebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz.

Birbirinden renkli dünyalarda geçen oyunda hoş ve etkileyici görseller yer alıyor. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana dokunmak. Liderlik tablosunun da yer aldığı Wire SorryBro'yu sakın kaçırmayın.

Wire SorryBro oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazing Wire

    Amazing Wire, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çizgisel bir beceri oyunudur.
  • Wire Defuser

    Sinsice hazırlanmış tuzaklarla dolu saatli bombaları etkisiz hale getirmenizi gerektiren bir zeka oyunu arıyorsanız Wire Defuser tam da aradığınız şey.
  • Wire

    Wire uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan multimedya veya klasik mesajlar gönderebiliyorsunuz.
  • Wire Flow

    Wire Flow uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda mockup çizimleri yapmaya başlayabilirsiniz.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu