Wisepilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,921 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz pek çok detaylı ve kapsamlı özelliklere sahip GPS uygulaması bulunuyor. Bunları birbirinden ayıran ve daha iyi yapan şey ise ne kadar kolay kullanıma sahip oldukları.

Wisepilot da adından da anlaşılacağı gibi akıllı ve kolay kullanıma sahip bir navigasyon uygulaması. Aynı şekilde kapsamlı özellikleriyle birlikte en iyi harita sistemlerini kullanarak size en iyi navigasyon deneyimini sunmayı amaçlıyor.

OpenStreetMap verisini kullanarak size en geniş harita bilgilerini sunan uygulama ile trafik ve hava durumu bilgilerine de erişebiliyorsunuz.

Uygulama içerisinden satın alma yaparak zaten sunduğu özelliklere ek olarak pek çok başka özellik de satın alabiliyorsunuz. Bunlar arasında adım adım navigasyon, sesli rehber, hız limitleri, radarlar, hız kameraları, canlı trafik bilgisi gibi özellikler bulunuyor.

Uygulamayı ilk indirdiğinizde bütün premium özellikler de dahil olacak şekilde 5 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Daha sonra isterseniz bu özellikleri ek olarak satın almanız gerekiyor.

Eğer siz de farklı, başarılı ve kolay kullanımlı bir navigasyon uygulaması arıyorsanız, bu uygulamaya göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Wisepilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.

Wisepilot, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir navigasyon ve GPS uygulamasıdır. Pek çok navigasyon uygulaması bulunsa da Wisepilot akıllı sistemi ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor.

Wisepilot detaylı ve kapsamlı özellikleri sayesinde bir navigasyon uygulamasından beklediğiniz her şeyi size sunuyor ve cep telefonunuzu adeta bir navigasyon cihazı gibi kullanmanıza imkan sağlıyor.

Harita sistemi olarak OpenStreetMap verisini kullanan Wisepilot en geniş harita bilgilerini size sunarak, trafik ve hava durumu bilgilerine de erişmenize imkan tanıyarak en iyi navigasyon deneyimine sahip olmanızı hedefliyor.

Uygulama içerisinden premium eklentileri indirip kullanabiliyorsunuz. Bunları ilk indirdiğinizde 5 günlüğüne ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Daha sonra beğenirseniz satın almanız gerekiyor. Bu özelliklerin bazılarını  adım adım navigasyon, sesli rehber, hız limitleri, radarlar, hız kameraları, canlı trafik bilgisi şeklinde sayabiliriz.

Siz de iOS cihazlarınızda kullanmak üzere navigasyon uygulaması arıyorsanız Wisepilot'u indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • MapFactor

    MapFactor tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Maverick: GPS Navigation

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.
  • NAVIGON Europe

    NAVIGON Europe ile sürüşleriniz esnasında kullanabileceğiniz kapsamlı bir navigasyon cihazıdır.