Wish Stone - Nonogram

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Farklı hikayelere sahip yüzlerce bulmacanın yer aldığı eşsiz bir oyundur.

Farklı hikayelere sahip onlarca karakteri yöneterek zorlu bulmacalar çözebileceğiniz ve birbirinden eğlenceli yapbozlar yapabileceğiniz Wish Stone – Nonogram, 100 binden fazla oyun sever tarafından tercih edilen ücretsiz bir oyundur.

Etkileyici hikayeleri ve zorlu bulmacaları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı zorluk derecelerinde yarışarak çeşitli bulmacalar ve yapbozlar yapmaktır. Bu sayede hikayeyi ilerletebilir ve mutlu sona ulaşarak seviye atlayabilirsiniz.

Normal bulmacalar ve hikaye içeren bulmacalardan dilediğinizi seçebilir ve mantıksal düşünme yeteneğinizi ilerletebilirsiniz. Zeka geliştirici bulmacaları ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı genişliklere sahip 4 farklı bulmaca tahtası yer almaktadır. Ayrıca çeşitli yakınlaştırma seçenekleri ve otomatik kaydetme özelliği bulunmaktadır.

Farklı rakamlardan oluşan kutucuklardan uygun olanları boyayarak resmi açığa çıkartmalı ve hikayenin sonuna ulaşarak bölümü tamamlamalısınız.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan Wish Stone – Nonogram, mobil platformda bulmaca kategorisinde arasında yer alan eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Wish Stone - Nonogram

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
464.8 MB DOSYA BOYUTU

Farklı hikayelere sahip yüzlerce bulmacanın yer aldığı eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz Wish Stone – Nonogram, birbirinden zorlu yüzlerce bulmaca ve yapbozun yer aldığı sıra dışı bir bulmaca oyunu olarak göze çarpmaktadır.

Mantıksal düşünmeyi geliştiren bulmacaları ve sürükleyici hikayeleri ile oyun tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı zorluk derecelerinde yarışarak zorlu bulmacaları çözmek ve ilginç hikayelerin içinde rol alarak macera dolu anlar geçirmektir.

İki farklı bulmaca kategorisinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve eğlenceli yapbozlar yaparak puan toplayabilirsiniz.

Oyun içerisinde farklı ebatlara sahip farklı bulmaca tahtaları bulunmaktadır. Ayrıca çeşitli yakınlaştırma seçenekleri ve birçok kontrol özelliği yer almaktadır. Rakamlardan ve kutulardan yararlanarak sizden istenilen resimleri ortaya çıkartabilir ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ve eğlenceli bulmacaları ile sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasına bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Wish Stone – Nonogram, binlerce oyuncunun beğenisini kazanmış eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nonograms Katana

    Eğlenceli nonogram bulmacaları çözerek hayal gücünüzü geliştirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Somnus: Nonogram

    Onlarca farklı bulmacanın yer aldığı sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • The Wonder Stone

    Kartlarla stratejik hamleler yapacağız.
  • Stone Arena

    Eğlenceli efektler bizleri bekliyor.
  • Haunted Legends: The Stone Guest

    Esrarengiz mekanlarda sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.